post-image
8
mar
21:00

Spomladansko razstrupljanje

Indigo Child

Vabljeni na resnično enotedensko duhovno, telesno in umsko razstrupljanje, kjer uporabimo moč uma, da se telo sprosti, regenerira, uravnovesi ali pozdravi.
➡️Primerno za vsakogar, brez kakršnegakoli prehodnega znanja, saj samo poslušamo navodila, sede ali leže, 1 teden, samo 1 uro na dan.

➡️ Spomladi oz tik pred pomladjo je idealen čas za razstrupljanje, zato vas vabimo, da se pridružite OSHOjevi meditativni terapiji, kjer se spomnimo pozabljenega jezika in govorimo s telesom&umom. ➡️ Najboljše darilo oziroma teden, ki (si) ga lahko podarite za dan žena!

Cena: znižana❗120 eur za prijave in plačila do 2.3.2018 ❗, redna cena 150 eur.

Izvaja: Tadeja Rajer, mag.farm., homeopatinja in certificirana izvajalka meditativnih terapij.
Bogatijo jo predanost, zaupanje in ljubezen do vseh dejavnosti, ki jih deli z drugimi ter dolgoletne izkušnje s področja dela z ljudmi in svetovanjem.

Prijava in več informacij: info@tarahome.si ali sms +38641952624
Več info - tudi o predvidenih terminih: ➡️ goo.gl/rLrbKx ➡️
Vtisi udeležencev: http://tarahome.si/dogodki.html

Dobrodošli! ♥

OSHO je registrirana blagovna znamka Osho mednarodne fundacije, uporabljena z dovoljenjem, www.osho.com/trademarks

Lokacija

Sorodni dogodki

Jutri
23
sep
16:00
post
Delavnice

Nedeljksa delavnica: Premagajmo stres

VABILO NA DELAVNICO: KAKO PREMAGATI STRES Pojem stres v vsakdanjem življenju uporabljamo vse pogosteje in ga povezujemo z negativnimi občutki, predvsem takrat ko se nam zdijo bremena življenja pretežka in se sprašujemo, če bomo kos vsem problemom in pritiskom. Besedo stres so prvič uporabi ...

Poglej
pon
24
sep
17:00
post
Delavnice

Začetna štiriurna delavnica uporabe EFT metode

Ste pripravljeni narediti spremembo v svojem življenju? Iščete učinkovito in preprosto pot do boljšega počutja? Bi radi prenehali s kajenjem, sladkarijami ali čem drugim? Ste siti tega, da se ponoči zbujate in težko zaspite nazaj? Obisk začetne delavnice praktične uporabe EFT metode je prava o ...

Poglej