post-image
23
mar
20:30

Total Metal: Mist / Held by Atlas / Kholn

Hangar bar
Tomažičeva ulica 10, Izola

KHOLN
Black metal skupina, ki je bila ustavljena pozimi leta 2013, kot nadgradnja black metal projekta, ki ga je začel basist Chrnobog. Kasneje so se mu pridružili še ostali člani Varpulis na kitari, Vrag na vokalu in Morgoth na bobnih. Po nekaj mesecih je skupina že imela dovolj lastnega materiala, da je lahko prvič nastopila, seveda v domačem kranju v Velenju, ter kasneje še nekaj koncertov po Sloveniji. V letu 2015 so posneli prvi demo pod imenom Wrath of the Forgotten, ki je naznanil prihod prvega albuma, ki ga je možno pričakovati letos.


MIST
Doom metal bend iz Ljubljane, ki ima za seboj že več kot 50 koncertov v Sloveniji in tujini. Nastopili so tudi na festivalu Bloodstock v Angliji in dvakrat na domačem MetalDays. Letos bo izšla njihova prva plošča, sicer pa so izdali demo (2013) in EP (2015) pri nizozemski zalozbi Soulseller records.


HELD BY ATLAS
New age metalcore skupina.

Lokacija

Sorodni dogodki

pet
30
mar
21:30
post
Koncert

Naio Ssaion (alternative, hard rock)

Hangar bar

Skupina je med leti 2004 in 2007 izdala albuma numedia s singlom n.ss, ki je bil nominiran za skladbo leta v Sloveniji, in out loud v angleškem jeziku, ki je bil distribuiran po celem svetu in prodan v preko 10.000 izvodih. Prepoznavna kombinacija ženskega vokala, električne violine in energ ...

Poglej