post-image
23
mar
20:30

Total Metal: Mist / Held by Atlas / Kholn

Hangar bar
Tomažičeva ulica 10, Izola

KHOLN
Black metal skupina, ki je bila ustavljena pozimi leta 2013, kot nadgradnja black metal projekta, ki ga je začel basist Chrnobog. Kasneje so se mu pridružili še ostali člani Varpulis na kitari, Vrag na vokalu in Morgoth na bobnih. Po nekaj mesecih je skupina že imela dovolj lastnega materiala, da je lahko prvič nastopila, seveda v domačem kranju v Velenju, ter kasneje še nekaj koncertov po Sloveniji. V letu 2015 so posneli prvi demo pod imenom Wrath of the Forgotten, ki je naznanil prihod prvega albuma, ki ga je možno pričakovati letos.


MIST
Doom metal bend iz Ljubljane, ki ima za seboj že več kot 50 koncertov v Sloveniji in tujini. Nastopili so tudi na festivalu Bloodstock v Angliji in dvakrat na domačem MetalDays. Letos bo izšla njihova prva plošča, sicer pa so izdali demo (2013) in EP (2015) pri nizozemski zalozbi Soulseller records.


HELD BY ATLAS
New age metalcore skupina.

Lokacija

Sorodni dogodki

pet
19
okt
23:00
post
Koncert

Koncert Luka Zavišič Trio!

Luka Zavisic Trio je jazz skupina, ki jo vodi pianist Luka Zavišič (3 Big Band Orchestra, Pizza Connection, JazzLessNess, etc.). Skupina obstaja od septembra 2014. Trio dopolnjujeta basist Erik Čebokli (Trkaj, Mate Brodar, David Mateechea, Tornado, Toxine, etc.) in Aljoša Bolje (JazzLessNess, 3 ...

Poglej