post-image
14
mar
19:00

Čuječno do zdravih navad hranjenja

Čuječna soba

Program je sestavljen iz 8 delavnic in je primeren za vse, ki si želijo shujšati ali vzpostaviti bolj zdrave navade hranjenja. Mogoče vam dosedanje metode klasičnih diet niso pomagale, so bile preveč zahtevne, ali vam je primanjkovalo motivacije, znanja in kreativnosti, ter ste se hitro vrnili nazaj na prejšnjo (odvečno) težo. Program ponuja drugačen pristop k hujšanju in vzpostavljanju zdravih navad hranjenja, brez posebnih poudarkov na strogih dietah ali kakršnekoli strogih režimih. S pomočjo znanstveno dokazanih metod čuječnosti in vedenjsko-kognitivnega pristopa se boste naučili:
1) motivirati in dosegati cilje,
2) premagovati stres in zmanjšati emocionalno hranjenje,
3) spremeniti odnos do hrane ter problematična prepričanja, ki vas omejujejo,
4) bolje spoznati vaše lastno telo, znake sitosti in lakote,
5) ter bolj uživati v hrani.
Ko prisluhnete lastnemu telesu, pustite prosto pot spremembi vaših navad hranjenja.

Prijave so obvezne na info@cujecna-soba.com ali 070 467 674. Število udeležencev je omejeno na največ 8. Cena znaša 230 € in vključuje 8 skupinskih srečanj ob sredah od 19-21h, 2 individualna pogovora, na začetku in tekom programa, skripto z teorijo in vajami, avdio posnetke čuječnih meditacij. Termine lahko prilagodimo željam udeležencev. Program se lahko izvaja tudi individualno v terminih po vaši izbiri.

Več o tem kako lahko čuječnost pomaga pri hujšanju si preberite na:
http://www.cujecna-soba.com/index.php/si/reading-slo/15-mindful-eating-slo

Več o voditeljici programa:
http://www.cujecna-soba.com/index.php/si/contact-slo

Lokacija

Sorodni dogodki

do pet
21
dec
20:30
post
Delavnice

˝Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami˝ Koper

Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami so 8 tedenske delavnice za ženske, ki so se začele prebujati in jim ni vseeno kaj se dogaja z njihovimi ženskimi organi, predvsem maternicami. Namenjene so tako tistim, ki že imajo kakšne probleme (nenavaden menstrualni cikel, boleče menstruacije, ...

Poglej