post-image
1
jan
1:00

Energijska delavnica – ČIŠČENJE DOMA

Bcenter Izola

Konec meseca marca bo ponovno Modra polna luna... S svojo mogočnostjo namreč Zemlji prinaša izjemne manifestacijske energije. Prinaša številne darove in čarobnost. Čarodeji so vedno uporabljali moč modrih polnih lun za posebne obrede in neponovljive iniciacije. in ker pomlad je za vogalom je tudi čas je za ČIŠČENJE.

Včasih se v nekaterih prostorih ne počutimo dobro – kot da nekaj ni v redu, pa mogoče niti ne znamo povedati, kaj konkretno nas moti. A ko se nam to dogaja v lastnem domu se ustvarijo nižje vibracije, ki ustvarjajo težko,neprijetno vzdušje in privabljajo »negativnost«. Zastala energija namreč vpliva na naše počutje in zdravje.

Tako kot naše telo ima tudi prostor svoje energijsko življenje – se polni in prazni,energija v njem kroži. Prepojen je z našimi čustvi, prepričanji,duševnimi stanji sedanjih ali prejšnjih stanovalcev in tudi vplivov iz okolja.
»Energijske smeti« lahko z različmi energijskimi tehnikami »pometemo« proč in ponovno prikličemo dobre vibracije.
Veliko premalo se govori o pomenu energijskega čiščenja prostorov in oseb, kajti mehansko, fizično čiščenje ni dovolj. Tako kot svetloba obstaja tudi temna plat energij in bitij.

Predstavljam vam uporabno delavnico, kjer boste spoznali tehnike s katerimi boste lahko sami prečistili svoj dom in se naučil nekaj veščin s katerimi boste to prečiščeno energjo tudi vzdževali.
Delavnica je sestavljena iz dveh delov:

PRVI DEL
- spoznali bomo vse o energijah, ki so v naših domovih
- podala bom koristna navodila kako preveriti energijsko stanje vašega doma
- naučila vasa bom močen ritual bele magije za čiščene energij vašega doma, ki ga boste znali samostojno izvajati
- energjska zaščita doma

DRUGI DEL
- mogočna meditacija čiščenja DOMA z uporabo platinaste mreže Melkizedeka

Svojemu domu in sebi pokažite spoštovanje. Z lahkoto in na enostaven način boste prečistili in uravnotežili energijo svojega doma. Če imate občutek, kot da ste se zataknili v dani situaciji, če ste na večji življenjski prelomnici, če ste depresivni, če vam primanjkuje energije, če ste po prestani bolezni ali pa, če si želite spremembe, da bi se lažje premaknili naprej na svoji duhovni poti, potem je to prava delavnica za vas.

Možno se je udeležiti vsakega dela posamično. Mesta na delavnici so omejena zaradi intenzivnosti delavnice.

Kdaj? V petek, 30.3.2018 ob Polni modri luni, Bcenter Izola ob 18:00 do 21:00
Cena: 50 Eur (vsak posamezen del je 25 eur)

Obvezne prijave na pandorinoupanje@gmail.com
Steklenička vode je dobrodošla.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov