post-image
17
mar
9:30

Evolucija in sodelovanje

Središče Rotunda

V sklopu predavanj četrtega Biopsihološkega vikenda nam bo Dr. Aleksander Zadel predstavil predavanje z naslovom Evolucija in sodelovanje – ali nam preostane kaj drugega kot učinkovito sodelovati?

Opis predavanja:
V obdobju, ki ga živimo vse bolj izgleda da družba razpada na vsoto posameznikov. Navodila kot so: “Najdi sebe.” “Nealiziraj se” “Uresniči svoje potenciale”, nakazujejo, da je glavni cilj in smisel obstoja individualizem in iskanje sebe in svojega smisla. Redko kdo postavlja družbo na prvo mesto. Redko kdo razmišlja o družbi kot o tistem subjektu, ki posamezniku zagotavlja kakovostno preživetje. Kaj je bolj pomembno; posameznik ali družba? Kaj pomeni učinkovito partnerstvo? Kaj se zgodi z družbo, ki razpade na družbo posameznikov?

Opis predavatelja:
Dr. Aleksander Zadel je psiholog in spec. klinične psihologije. Je tudi Direktor Inštituta za osebni razvoj Corpus, Anima, Ratio.


Vstop je prost, dogodek brezplačen. Za več informacij nam lahko pišete na mail: info.dsbp@gmail.com

Vljudno vabljeni!

Lokacija

Sorodni dogodki

do pon
15
okt
16:00
post
Izobraževanje

Brezplačni računalniški tečaj za začetnike

Jesen je pred vrati in na Izobraževalnem centru Memory ponovno pričenjamo z izvedbo brezplačnega računalniškega tečaja za začetnike »RAČUNALNIŠKA PISMENOST ZA ODRASLE«. Tečaj je namenjen zaposlenim, starejšim od 45 let, ki imajo največ srednješolsko izobrazbo in si želijo postati bolj samos ...

Poglej
sre
26
sep
18:00
post
Izobraževanje

Jesenski cikel 2018 – Kdo bodo naši gostje?

Središče Rotunda ponovno odpira svoja vrata z jesenskim ciklom 2018. Cikel predavanj bo otvorila Desa Muck, 26. septembra 2018 – ob 18. uri, v atriju Središča Rotunda, Destradijev trg 11, Koper. Na predavanjih bo beseda tekla o aktualnih temah in temeljila na uporabnem znanju. Govora bo o mo ...

Poglej