post-image
17
mar
9:30

Evolucija in sodelovanje

Središče Rotunda

V sklopu predavanj četrtega Biopsihološkega vikenda nam bo Dr. Aleksander Zadel predstavil predavanje z naslovom Evolucija in sodelovanje – ali nam preostane kaj drugega kot učinkovito sodelovati?

Opis predavanja:
V obdobju, ki ga živimo vse bolj izgleda da družba razpada na vsoto posameznikov. Navodila kot so: “Najdi sebe.” “Nealiziraj se” “Uresniči svoje potenciale”, nakazujejo, da je glavni cilj in smisel obstoja individualizem in iskanje sebe in svojega smisla. Redko kdo postavlja družbo na prvo mesto. Redko kdo razmišlja o družbi kot o tistem subjektu, ki posamezniku zagotavlja kakovostno preživetje. Kaj je bolj pomembno; posameznik ali družba? Kaj pomeni učinkovito partnerstvo? Kaj se zgodi z družbo, ki razpade na družbo posameznikov?

Opis predavatelja:
Dr. Aleksander Zadel je psiholog in spec. klinične psihologije. Je tudi Direktor Inštituta za osebni razvoj Corpus, Anima, Ratio.


Vstop je prost, dogodek brezplačen. Za več informacij nam lahko pišete na mail: info.dsbp@gmail.com

Vljudno vabljeni!

Lokacija

Sorodni dogodki

Danes
19
dec
18:00
post
Izobraževanje

Konoplja za zdravje

Konoplja je živilo za uporabo v prehrani in domači lekarni. Pričevanja ljudi, tudi znanstvenikov, potrjujejo, da smo uspeli ohraniti nekaj znanja o domačih zelih in plevelih, s tem tudi o konoplji, ki jih še često uporabljamo doma. Zakaj, kdaj in na kakšen način je uporabna, bomo zvedeli na pre ...

Poglej
čet
3
jan
16:00
post
Izobraževanje

Brezplačni računalniški tečaj za začetnike

Na Izobraževalnem centru Memory ponovno pričenjamo z izvedbo brezplačnega računalniškega tečaja za začetnike »RAČUNALNIŠKA PISMENOST ZA ODRASLE«. Tečaj je namenjen zaposlenim osebam, starejšim od 45 let, ki imajo največ srednješolsko izobrazbo in si želijo postati bolj samostojni pri delu z r ...

Poglej