post-image
1
jan
1:00

Z modelom PERMA do boljšega življenja

Središče Rotunda

V sklopu predavanj četrtega Biopsihološkega vikenda nam bo Dr. Kristijan Musek Lešnik predstavil predavanje z naslovom Z modelom PERMA do boljšega življenja.

Opis predavanja:
V predavanju se bomo ozrli na nekatere pomembne razlike, ki jih je v psihologijo prinesla pozitivna psihologija. Nekaj več časa bomo namenili Seligmanovemu modelu PERMA. Osvetlili bomo nekatere podatke, ki potrjujejo prepričanje, da posamezni elementi tega modela igrajo pomembno vlogo pri zaznani kakovosti življenja in razmišljali o tem, ali in kako bi lahko s pomočjo aplikativne pozitivne psihologije izboljšali kakovost življenja ljudi, še posebno na sončni strani Alp.

Opis predavatelja:
Kristijan Musek je predavatelj predmetov s področja obče psihologije in predstojnik Centra za pozitivno psihologijo na FAMNIT UP. Med drugim je namestnik predsednika Strokovnega sveta Republike Slovenije za splošno izobraževanje in bivši predsednik Državne komisije za vodenje NPZ. Prepričan, da bi bil slovenski šolski sistem lahko veliko bolj prijazen do učencev, učiteljev, vzgojiteljev in staršev, si že vrsto let prizadeva za njegovo izboljšanje. Čeprav ga to velikokrat spominja na donkihotsko borbo z mlini na veter, je prepričan, da se je za otroke, mlade in učitelje vredno truditi še naprej.

Vstop je prost, dogodek brezplačen. Za več informacij o dogodku pa nam lahko tudi pišete na e-mail naslov: info.dsbp@gmail.com

Vljudno vabljeni!

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov