post-image
1
jan
1:00

Kako učinkovito komunicirati?

Središče Rotunda

V sklopu predavanj Biopsihološkega vikenda, bo Dr. Vesna Jug izvedla delavnico z naslovom Kako učinkovito komunicirati?


Opis delavnice:
Dotaknili se bomo komunikacijskih filtrov in ovir, različnih veščin komuniciranja (pozicije v komunikaciji, oblike sporočanja, aktivno poslušanje, preverjanje razumevanja, postavljanje vprašanj in močna vprašanja), asertivnost. Teme bodo povezane s praktičnimi prikazi in vajami.

Opis predavateljice:
Zanimanja in raziskovanja dr. Vesne Jug so vezana na širše področje razvojne psihologije in psihologije osebnosti. Največ se ukvarja z mladostniki z vedenjskimi in čustvenimi težavami, ter z različnimi ranljivimi skupinami (otroki, mladostniki in odraslimi). Ima predvsem akademske delovne izkušnje, v praksi pa je delovala tudi v nevladni organizaciji, kjer se je ukvarjala s poklicno in zaposlitveno rehibilitacijo oseb z invalidnostjo. V letu 2013 je pridobila evropski komunikacijski certifikat za trenerja Eco-C: moduli Timsko delo, Samopromocija, Obvladovanje konfliktov in Komunikacija (IPKeurope, ITZ-Gelaende Sooss Haus 2, 3382 Loosdorf, Austria).



Vstop je prost, dogodek brezplačen. Za več informacij o dogodku pa nam lahko tudi pišete na e-mail naslov: info.dsbp@gmail.com

Vljudno vabljeni!

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov