post-image
13
apr
17:30

Trening asertivnosti: kako se učinkovito zavzeti zase

Čuječna soba

Velik in pogost vzrok za stres v današnjem življenju izvira iz socialnih odnosov. Pogosto se človek ne znajde ali ne zna, kako se zavzeti zase. Asertivnost je veščina, kako se zavzeti za se, zadovoljiti svoje potrebe, izraziti svoje želje, brez da povzročimo škodo drugimi, da smo preagresivni ali prepopustlljivi. Tečaj je sestavljen iz teoretičnega dela (13. 4. od 17:30-21h) kot tudi praktičnih vaj in primerov (20. 4. od 17:30-21h). Med dvema srečanjema lahko osnovne tehnike preizkusite v vaših vsakdanjih situacijah in vaše izkušnje delite oz. me vprašate za dodatne informacije.

Na tečaju boste spoznali:
-Kaj je asertivnost
-Kako se razlikujejo asertivna komunikacija in vedenje od agresivne in pasivne
-Kako razmišljati bolj asertivno
-Kako pripraviti telo na asertivnost
-Kako komunicirati asertivno
-Kako se vedeti asertivno
-Kako asertivno reči "Ne"
-Kako asertivno sprejeti in dati nekomu kritiko
-Kako asertivno izraziti razočaranje
-Kako asertivno sprejeti pohvalo
Cena celotnega tečaja znaša 85 € in vključuje skripto in delavnico. Število udeležencev je omejeno (največ 8 udeležencev). Če pripeljete prijateljico ali prijatelja (sestro, hčerko, brata...) je cena 150 € za oba. Prijave so obvezne na 070 467 674 ali info@cujecna-soba.com.

Lokacija

Sorodni dogodki

do sre
25
apr
19:00
post
Delavnice

Čuječno do zdravih navad hranjenja

Program je sestavljen iz 8 delavnic in je primeren za vse, ki si želijo shujšati ali vzpostaviti bolj zdrave navade hranjenja. Mogoče vam dosedanje metode klasičnih diet niso pomagale, so bile preveč zahtevne, ali vam je primanjkovalo motivacije, znanja in kreativnosti, ter ste se hitro vrnili ...

Poglej