post-image
1
jan
1:00

PRIMORSKI SEJEM - Jubilejni 25. Mednarodni obrtno - podjetniški sejem

Arena Bonifika, Koper

Sejem z dolgoletno 25. letno tradicijo s PROSTIM VSTOPOM in zanimivo ter pestro ponudbo domačih in tujih razstavljalcev pretežno s področij OPREME ZA DOM, AVTO SALON s TESTNIMI VOŽNJAMI, ZDRAVILIŠČ in TERM, ZDRAVILSTVA, POSLOVNE STORITVE, ŠIROKE POTROŠNJE in drugih.

Sejem spremlja še ostali zanimiv spremljajoči program kot so Delavnice in Predavanja; Zabavni program z gostinsko ponudbo in Družinska dobrodelna prireditev SONČKOV FESTIVAL ter Prireditev za starejše občane.

Pestra ponudba razstavljalcev
OPREA ZA DOM (stavbno pohištvo, strešne kritine, okna, vrata, fasadni sistemi, police, senčila in drugo) vrtno in drugo pohištvo; pohištvo in sedežne garniture, ležišča, kuhinjska oprema; ogrevalna tehnika (kotli, bojlerji, toplotne črpalke); kamini; peči; solarni sistemi; klima naprave; čistilne naprave (biološke čistilne naprave); sistemi za izkoriščanje deževnice; gospodinjski aparati (kuhinjski roboti,sesalniki in ostala oprema) in druga oprema za dom; izdelki iz naravnega kamna (stopnice, tlaki, stenske obloge, pulti), masažna tehnika in artikli (masažni stoli, fotelji, blazine, rolerji); masažni bazeni; zaščitna in vzdrževalna sredstva, barve za dom; AVTO SALON s testnimi vožnjami; Predstavitev ZDRAVILIŠČ in TERM (počitnice, wellnes programi); ZDRAVILSTVO (zelišča; zeliščna kozmetika; zdrava prehrana; meritve krvnega tlaka, sladkorja, holesterola in pljučne funkcije; svetovanje); ŠIROKA POTROŠNJA: otroške igrače, gospodinjska in usnjena galanterija; nakit; oblačila, obutev, nogavice in drug zanimiv program!

PREDAVANJA IN DELAVNICE
s strani podjetij in institucij z različnih področij, ki so predvsem izobraževalne in praktične narave.

Dobrodelna družinska prireditev SONČKOV FESTIVAL
Ponudba razstavljalcev za otroke in mladino; Dobrodelne akcije; Svetovanja; Tematske delavnice; Igralni kotiček; Knjižni kotiček; Nastopi plesnih in glasbenih skupin in še marsikaj zanimivega.

Prireditev "ZA MLADE PO SRCU"
Ponudba razstavljavcev, društev, zavodov in drugih institucij za mlade po srcu/starejšo populacijo; Svetovanja in Izobraževanja; Nastopi na prireditvenem odru in drugi zanimivi program.

ZABAVNI PROGRAM & Gostinska ponudba
Za svoj 25. rojstni dan bo Primorski sejem poskrbel za marsikatero presenečneje za vse generacije.

URNIK
Petek, 25. 5. 2018, 9:30 - 21:00
Sobota, 26. 5. 2018, 9:30 - 21:00
Nedelja, 27. 5. 2018, 9:30 - 20:00

VSTOP PROST

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov