post-image
1
jan
1:00

PAK za izboljšanje okolja - Koper

Center mladih Koper

»Ko se odločimo spreminjati svet, bi ponavadi radi, že kar na začetku, obuli velike čevlje.«1 Kljub velikim ambicijam je naše lokalno okolje zelo pomembno. Med drugim namreč močno vpliva na naše zdravje, saj smo vanj vpeti vsak dan. S spremembo lokalnega okolja na bolje, lahko na bolje spremenimo kakovost našega vsakdana ter hkrati
druge spodbudimo k aktivni participaciji pri varovanju okolja in s tem tudi našega zdravja.

Partnerstvo za okolje in zdravje (POZ) v okviru projekta Okolje, zdravje in mladi 2017-19 organizira mladinske proaktivne kavarne o okolju- zdravju, ki bodo potekale v 12 krajih po Sloveniji. V njihovem okviru bodo imeli udeleženci priložnost, da razvijejo svoje ideje in predloge za nove projekte, ki bi doprinesli k bolj kakovostnemu lokalnemu okolju.

****Ena izmed proaktivnih kavarn bo v sodelovanju s
potekala tudi v Kopru, in sicer 22. 5. 2018 ob 17:00 uri v Centru mladih Koper (Gregorčičeva ulica 4, 6000 Koper).****

Prijavite se na povezavi: https://goo.gl/forms/ye8akxj0qwWF2iFo1
Prijave so obvezne in odprte do vključno petka, 18. 5. 2018, do 15.00 ure. Število mest je omejeno.


Proaktivna kavarna bo priložnost za akcijsko naravnane in osmišljene razgovore na temo kakovosti zraka, mobilnosti, virov energije in podnebnih sprememb v vašem lokalnem okolju. Kaj je proaktivna kavarna? Gre za proces, kateri spodbuja skupine ljudi k razvijanju idej, pobud in projektov, ki si jih posamezniki želijo uresničiti v svetu.

Vabljeni vsi, ki želite podpreti razvijanje lokalnih idej, pa tudi tisti, ki že imate idejo za projekt, kateri lahko pripomore k višji kakovosti življenja v lokalnem okolju (ter si zanj želite dodatne podpore ali idej).

Udeležba na proaktivni kavarni je brezplačna, prav tako tudi nadaljnje izvajane aktivnosti.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na telefonski številki: 05 66 34 220 (KŠOK)

Veselimo se srečanja z vami!

Dogodek financira Ministrstvo za zdravje RS.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov