post-image
23
jun
20:30

Rambo Amadeus / Couch ‘n‘ Transistor

Hangar bar
Tomažičeva ulica 10, Izola

RAMBO AMADEUS
je glasbenik, ki je svojo glasbo za turbofolk označil, še preden se je ta v devetdesetih letih razcvetel po večjem delu hribovitega Balkana. A v nasprotju s turbofolkom glasba Antonija Pušića, kar je Rambovo pravo ime, s svojimi satiričnimi besedili in mešanico sodobnih ter tradicionalnih glasbenih žanrov kljubuje ustaljenim normam vsakdanjega življenja v naši regiji in tudi zunaj njenih meja. Rambo na ironičen način secira in kritizira politično in družbeno dogajanje, zaradi česar je obveljal za nekakšnega »opinion makerja« nekdanje jugoslovanske scene.

__________________________________

COUCH ‘N’ TRANSISTOR (Obala)
Aleš in Tomaž sta lovila črne ribe (BLACKFISH, skapunkrock), Žvaki je srkal energijo iz implozije (Implosia, instrumental rock s psihadeličnimi začimbami), Liam pa je branil Sarajevo (Valter Brani Sarajevo, punk). Potem so bili Blackfish predskupina Implosie in tam so se spoznali prvi trije. Zaprli so se v garažo in ustvarjali, imeli tudi že par koncertov. Nekaj jim je manjkalo….’’hmmm, tuki bi pasala še ena kitara’’ je rekel Žvaki in potem je poklical Liama. In se je zgodila ljubezen na prvi Hurricane. Ostalo je zgodovina……khm, pardon, prihodnost!!
Kaj igramo? Ime pove vse!

Predstavljaj si, da si na kavču s tranzistorjem pri ušesu…… in pol vidiš da je kavč sredi plesišča…….in da je plesišče sredi vesolja…… v daljavi pa Lucky Luke jaha na Jolly Jumperju proti sončnem zahodu…..v glavnem, pridi nas poslušat.

COUCH ‘N’ TRANSISTOR so:
Aleš Mikac kitara, vokal
Denis Radulović – Žvaki bas
Tomaž Ogris bobni
Liam Hlede kitara, vokal

Cena vstopnic v predprodaji 9 Eurov, na dan koncerta 12. Na dogodku bomo promovirali Kanadsko pivovarno Steam Works Brewery. Vabljeni!

Lokacija

Sorodni dogodki

Jutri
24
maj
22:00
post
Koncert

The Bullets @Rifugio Bar

Rifugio bar

❂❂ ❂❂ ❂❂ The Bullets ❂❂ ❂❂ ❂❂ ◙ Rifugio bar ◙ Rifugio bar ◙ The Bullets je rock ,southern rock,blues band iz primorske in notranjske. Preigravajo svetovne uspešnice in žur komade. Člani zasedbe: Andrej Vengust Miha Cvejanov Zoran Lukic Janez Nared Giovanni https://www.face ...

Poglej
sob
25
maj
19:00
post
Koncert

Koncert ob 25.letnici delovanja

Krajevna skupnost Bertoki

Mepz Brnistra letos obeležuje že 25.obletnico delovanja zbora. Jubilej bomo proslavili skupaj z vami v dvorani krajevne skupnosti Bertoki. Na koncertu se nam bodo pridružili še Mopz Vinko Poljanec in Valmarinke. Prisrčno vabljeni na čudovit dogodek, veselimo se že vaše družbe. 😊 Vstop je prost.

Poglej
sob
25
maj
20:00
post
Koncert

Dan Mladosti v Hangarju!

Hangar bar

SEMIPRO Obalna skupina SemiPro ima že dolgo brado. Od preigravanj rock klasik do organizacij SemiPro festivalov je skupino dodobra izpililo, obrusilo, brado nekoliko uredilo in jo postavilo v zrelejše obdobje, kjer z avtorsko glasbo in prenovljeno zasedbo uživa na valovih rocka. Igrajo rock gl ...

Poglej
sob
25
maj
21:00
post
Koncert

Koncert: Matter @CMK

Center mladih Koper

Na Dan mladosti 2019 bodo MATTER odbijali intenzivno zmes surrealnih komadov iz vseh treh albumov, zaradi katerih se jih težko spregleda vse od razprodanih koncertnih dvoran do zakotnih temnic na robu mapiranega ozemlja. Po letu 2017, ko so obiskali prvič CMK, bodo spet pokazali, zakaj so si ...

Poglej
pet
14
jun
20:00
post
Koncert

QUEEN Symphony

Titov trg

Radio Capris ponosno napoveduje koncertni spektakel poletja na Obali, ki se bo odvil 14. junija na čarobnem Titovem trgu v Kopru. Letos bo na največjem koncertnem odru nastopila zasedba Queen Real Tribute ob spremljavi 55-članskega simfoničnega orkestra. Posebej veseli smo, da bo največja ev ...

Poglej
sob
22
jun
22:00
post
Koncert

Parni Valjak @Bivje/Dekani pri Kopru

Music park Bivje Dekani 2A

Za začetek počitnic smo pripravili Open air koncert - Parni Valjak. V soboto 22.6.2019 se vidimo na Bivju pri Kopru v Music Park-u.

Poglej