post-image
1
jan
1:00

Rambo Amadeus / Couch ‘n‘ Transistor

Hangar bar
Tomažičeva ulica 10, Izola

RAMBO AMADEUS
je glasbenik, ki je svojo glasbo za turbofolk označil, še preden se je ta v devetdesetih letih razcvetel po večjem delu hribovitega Balkana. A v nasprotju s turbofolkom glasba Antonija Pušića, kar je Rambovo pravo ime, s svojimi satiričnimi besedili in mešanico sodobnih ter tradicionalnih glasbenih žanrov kljubuje ustaljenim normam vsakdanjega življenja v naši regiji in tudi zunaj njenih meja. Rambo na ironičen način secira in kritizira politično in družbeno dogajanje, zaradi česar je obveljal za nekakšnega »opinion makerja« nekdanje jugoslovanske scene.

__________________________________

COUCH ‘N’ TRANSISTOR (Obala)
Aleš in Tomaž sta lovila črne ribe (BLACKFISH, skapunkrock), Žvaki je srkal energijo iz implozije (Implosia, instrumental rock s psihadeličnimi začimbami), Liam pa je branil Sarajevo (Valter Brani Sarajevo, punk). Potem so bili Blackfish predskupina Implosie in tam so se spoznali prvi trije. Zaprli so se v garažo in ustvarjali, imeli tudi že par koncertov. Nekaj jim je manjkalo….’’hmmm, tuki bi pasala še ena kitara’’ je rekel Žvaki in potem je poklical Liama. In se je zgodila ljubezen na prvi Hurricane. Ostalo je zgodovina……khm, pardon, prihodnost!!
Kaj igramo? Ime pove vse!

Predstavljaj si, da si na kavču s tranzistorjem pri ušesu…… in pol vidiš da je kavč sredi plesišča…….in da je plesišče sredi vesolja…… v daljavi pa Lucky Luke jaha na Jolly Jumperju proti sončnem zahodu…..v glavnem, pridi nas poslušat.

COUCH ‘N’ TRANSISTOR so:
Aleš Mikac kitara, vokal
Denis Radulović – Žvaki bas
Tomaž Ogris bobni
Liam Hlede kitara, vokal

Cena vstopnic v predprodaji 9 Eurov, na dan koncerta 12. Na dogodku bomo promovirali Kanadsko pivovarno Steam Works Brewery. Vabljeni!

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov