post-image
29
jun
21:00

Sana Garić / Los Ventilos

Hangar bar
Tomažičeva ulica 10, Izola

SANA GARIĆ
Sana Garić nastopa s svojim bendom v sestavi: Feđa Franklin (bobni), Pavle Popov (klaviature in kitara) in Miki Ristić (bas). Njen debitantski album "Svet za nas" je izšel leta 2017 in je eden najuspešnejših debitantskih albumov širše regionalne rock scene. Zaznamujejo ga zanimivi elektro-synth aranžmaji. Sana dela na novem albumu, ki bo predvidoma še bolj raznolik in bo vseboval različne glasbene stile, od elektronike do nežnih psihadeličnih melodij, new wavea in plesnih ritmov.

___________________________

LOS VENTILOS
Po slabih osmih letih je zasedba LOS VENTILOS 20. januarja 2017 izdala novo studijsko ploščo #aveš. Četrti studijski album prinaša rockersko svežino, odlične tekste, dovršene aranžmaje in produkcijo, ki navdušuje. Skladbe so bile posnete v studiu Beartracks Kočevje, studiu Hobbit Vrhnika in studiu A-box Trzin. Za gumbi mešalnih miz so sedeli Dejan Radičevič, Jernej Kržič, Matej Grginič in Matej Gobec. Slednji je prevzel tudi komplet mastering plošče. Producenti plošče pa so ventili sami.

Los Ventilos so:
URBAN SEVER - VOKAL BOŠTJAN GRADIŠEK - KITARA NACE JORDAN - BAS KITARA MARTIN LUNDER - KITARA GAŠPER GRADIŠEK - BOBNI

Skupina se trenutno ob medijskih obveznostih pripravlja na pomladansko turnejo, ki jo bo izpeljala v izbranih mestih po Sloveniji. Na koncertih v živo, želijo predstaviti svojo glasbo, pridobiti nove, predvsem mlade poslušalce ter se maksimalno zabavati.

Lokacija

Sorodni dogodki

pet
14
jun
20:00
post
Koncert

QUEEN Symphony

Titov trg

Radio Capris ponosno napoveduje koncertni spektakel poletja na Obali, ki se bo odvil 14. junija na čarobnem Titovem trgu v Kopru. Letos bo na največjem koncertnem odru nastopila zasedba Queen Real Tribute ob spremljavi 55-članskega simfoničnega orkestra. Posebej veseli smo, da bo največja ev ...

Poglej
sob
22
jun
22:00
post
Koncert

Parni Valjak @Bivje/Dekani pri Kopru

Music park Bivje Dekani 2A

Za začetek počitnic smo pripravili Open air koncert - Parni Valjak. V soboto 22.6.2019 se vidimo na Bivju pri Kopru v Music Park-u.

Poglej
sob
6
jul
22:00
post
Koncert

Gibonni @Bivje/Dekani

Music park Bivje Dekani 2A

Open air koncert Gibonni-ja 6.7.2019 novo koncertno prizorišče Music Park Bivje/Dekani pri Kopru.

Poglej