post-image
13
jul
21:00

Jazz večer

Plaža Valdoltra
V sodelovanju z Italijansko skupnostjo Ankaran.

David Jarh Quartet
David Jarh Quartet sestavljajo štirje glasbeniki slovenske jazz scene, ki se že dolga leta srečujejo v različno velikih zasedbah – od tria Mie Žnidarič pa do Big banda RTV Slovenije. David Jarh na trobenti in krilnici, Blaž Jurjevčič na klaviaturah, Robert Jukič na kontrabasu in Gašper Bertoncelj na bobnih se vam bodo tokrat predstavili z Jarhovimi skladbami v duhu Milesa Davisa, Cheta Bakerja in Horacea Silverja. Swing in Bossa Nova.

Ermanno Maria Signorelli s svojim triom
Ermannove originalne skladbe so karakterno jazzovske, z nekaj elementi mediteranske glasbe, world glasbe na meji z new – age, kjer prevladuje klasična kitara (najlonske strune). Nanjo igra z dotikom čistoče in elegance in lahko bi rekli, da se prav v Ermannovem dotiku odražata globina in intenzivnost skladbe.

Lokacija

Sorodni dogodki

ned
18
nov
17:00
post
Glasba

Simfonic voices: Komorni zbor KGBL in APZ UP

Simfonic voices: Komorni zbor KGBL in APZ UP V novo sezono s stalnimi gosti cikla Simfonic voices. Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP), ki od leta 2004 deluje pod okriljem Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP), vas to nedeljo vabi na koncert mednarodnega ci ...

Poglej