post-image
14
jul
21:00

Tribute to Metal

Plaža Študent

Slipchaos (Slipknot tribute)
Slipchaos sestavljajo privrženi ljubitelji skupine Slipknot. Skupina je zaslovela z udarnim zvokom, pa tudi s celovito vizualno interpretacijo svojih idolov. Zadnja leta Slipchaosi iz metalne Budimpešte uspešno osvajajo Evropo, saj verjamejo, da metal nima meja!

gRain (KoRn tribute band)
Odločitev skupine gRain, da svoje idole KoRn poustvarijo v maniri stare šole, je za sabo potegnila vrsto kompleksnih problemov – iskanje pevca s ključnim talentom, dveh fanatičnih kitaristov z nagnjenostjo do sedemstrunskih kitar in elektrizirajočih zvočnih efektov ter seveda bobnarja, ki je zrasel ob zvokih skupine KoRn. gRain brezprizivno poustvarja občutek konca devetdesetih – desetletja, polnega odrske prezence njihovih idolov.

Cowboys From Hell
Petčlanski obalni bend že od 2014 združujejo ljubezen do dobre glasbe, strast do igranja in dober žur. Igrajo hite legendarnih metal velikanov, kot so Pantera, Metallica, Machine Head, Sepultura, Alice in Chains in še mnogi drugi. Njihov moto je, »NOGE NA V PA ČEU U TVA!« Pridite na koncert in poglejte, kaj to pomeni!

Marko Žerjal – stand up
Marko Žerjal je komik iz Kopra. V njegovem humorju se najde nekaj za vsakega... užalit. Po principu "če jih nasmeješ, te ne ubijejo" (b)analizira teme od politike, religije, feminizma do športa in seksa, kot zaveden Primorec pa vse skupaj splakne še z dobro dozo črnega.

Lokacija

Sorodni dogodki

pet
20
jul
21:00
post
Glasba

Avtomobili in Severa Gjurin

Novogoriška skupina Avtomobili je leta 2012 praznovala 30 let aktivnega delovanja. Zadnji album Pozna pomlad (2012) je nekoliko modernejše aranžiran. Skupina obdrži svoj edinstveni slog, obenem pa tudi kaže, kakšen je današnji zvok in glasbeni potencial Avtomobilov. V vseh teh letih je skup ...

Poglej
sob
21
jul
22:00
post
Glasba

Demolition Group, Kukushai

Demolition Group Ostajajo brezkompromisna rock zasedba, ki še vedno deluje na robu alterja in undergrounda. Veterani slovenske rock scene z eksplozivnim nabojem, še bolj udarni in samosvoji. Jasni in glasni, z občutljivim in kritičnim odnosom do aktualnega dogajanja in čedalje večje atomizacij ...

Poglej