post-image
1
jan
1:00

Tribute to Metal

Plaža Študent

Slipchaos (Slipknot tribute)
Slipchaos sestavljajo privrženi ljubitelji skupine Slipknot. Skupina je zaslovela z udarnim zvokom, pa tudi s celovito vizualno interpretacijo svojih idolov. Zadnja leta Slipchaosi iz metalne Budimpešte uspešno osvajajo Evropo, saj verjamejo, da metal nima meja!

gRain (KoRn tribute band)
Odločitev skupine gRain, da svoje idole KoRn poustvarijo v maniri stare šole, je za sabo potegnila vrsto kompleksnih problemov – iskanje pevca s ključnim talentom, dveh fanatičnih kitaristov z nagnjenostjo do sedemstrunskih kitar in elektrizirajočih zvočnih efektov ter seveda bobnarja, ki je zrasel ob zvokih skupine KoRn. gRain brezprizivno poustvarja občutek konca devetdesetih – desetletja, polnega odrske prezence njihovih idolov.

Cowboys From Hell
Petčlanski obalni bend že od 2014 združujejo ljubezen do dobre glasbe, strast do igranja in dober žur. Igrajo hite legendarnih metal velikanov, kot so Pantera, Metallica, Machine Head, Sepultura, Alice in Chains in še mnogi drugi. Njihov moto je, »NOGE NA V PA ČEU U TVA!« Pridite na koncert in poglejte, kaj to pomeni!

Marko Žerjal – stand up
Marko Žerjal je komik iz Kopra. V njegovem humorju se najde nekaj za vsakega... užalit. Po principu "če jih nasmeješ, te ne ubijejo" (b)analizira teme od politike, religije, feminizma do športa in seksa, kot zaveden Primorec pa vse skupaj splakne še z dobro dozo črnega.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov