post-image
21
jul
22:00

Demolition Group, Kukushai

Plaža Študent
Demolition Group
Ostajajo brezkompromisna rock zasedba, ki še vedno deluje na robu alterja in undergrounda. Veterani slovenske rock scene z eksplozivnim nabojem, še bolj udarni in samosvoji. Jasni in glasni, z občutljivim in kritičnim odnosom do aktualnega dogajanja in čedalje večje atomizacije družbe. »Pojdiva tja« je novi studijski album alternativnorockovskih težko-kategornikov, doma iz Brežic, velikih veteranov slovenskega rock podtalja in upora.

Kukushai
Avantgardni pop trio z izvirno glasbo, ki se spogleduje z jazzom, rockom in celo punkom. Njihova maja 2017 izdana plošča “Fruitile” odraža zasedbino značilno mešanico melodičnih elementov znotraj nenavadnih harmoničnih in ritmičnih tekstur ter slika podrobno zvočno podobo bogatih barv in drznih, poudarjenih linij. Besedila so igriva, pogosto nadrealistična, pretežno pa izražajo zmedenost človeka v svetu, ki ga želi obvladati, a ga ne dojame zares.

Lokacija

Sorodni dogodki

pet
20
jul
21:00
post
Glasba

Avtomobili in Severa Gjurin

Novogoriška skupina Avtomobili je leta 2012 praznovala 30 let aktivnega delovanja. Zadnji album Pozna pomlad (2012) je nekoliko modernejše aranžiran. Skupina obdrži svoj edinstveni slog, obenem pa tudi kaže, kakšen je današnji zvok in glasbeni potencial Avtomobilov. V vseh teh letih je skup ...

Poglej