post-image
1
jan
1:00

Koncert Couch'n'transistor in Nyiwsky!

Pub33

.:.Couch ‘n’ Transistor.:.
Kraj: Koper/Izola. Leta delovanja: 2015 – danes

Kaj igrajo? Ime pove vse! Predstavljajte si, da ste na kavču s tranzistorjem pri ušesu…… in pol vidiš da je kavč sredi plesišča……in da je plesišče sredi vesolja…… v daljavi pa Lucky Luke jaha na Jolly Jumperju proti sončnem zahodu…..v glavnem, pridite nas poslušat.

Tako se je pač to zgodilo: Aleš in Tomaž sta lovila črne ribe (Blackfish), Žvaki je srkal energijo iz implozije (Implosia), Liam pa je branil Sarajevo (Valter Brani Sarajevo). Potem so bili Blackfish predskupina Implosie in tam so se spoznali prvi trije. Zaprli so se v garažo in ustvarjali, imeli tudi že par koncertov. Nekaj jim je manjkalo….’’hmmm, tuki bi pasala še ena kitara’’ je rekel Žvaki in potem je poklical Liama. In se je zgodila ljubezen na prvi Hurricane. Ostalo je zgodovina……khm, pardon, prihodnost!!

Zasedba:
Aleš Mikac (kitara, vokal)
Denis Radulović – Žvaki (bas)
Tomaž Ogris (bobni)
Liam Hlede (kitara, vokal)

.:.Nyiwsky.:.
Kraj: Lucija. Leta delovanja: 2017 – danes

Zasedbo Nyiwsky sestavljajo nekdanji (in nekateri sedanji) člani obalnih in kanadskih zasedb, kot so Neon Vision, Pudding Fields, Tide, MC Flasher, Accidential Choice, Valter brani Sarajevo, Gumeni chamac, Final Flash Orchestra, Žižolath, Future Beats of Ambasada Gavioli, Sensation…s preko 20 let zgodovine nastopov po Evropi in Severni Ameriki.

Nyiwsky gradi na izpovedni narativi, ki se je med leti 2007 in 2012 oblikovala skozi glasbena projekta Final Flash Orchestra in Neon Vision v Sloveniji in Kanadi, Pot nas vodi od distopičnih in post-apokaliptičnih velemest preko uporništva in ljubezenske zgodbe do neskončnih prostranosti puščavskih cest, kjer hitrost pomeni osvoboditev duše.

Zasedba:
Simon Pribac (vokal)
Dajan Brdakić (bas)
Peter Kokotec (kitara)
Martin Vičič (bobni)

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov