post-image
11
avg
22:00

Noctiferia: Transnatura

Plaža Študent
20 let glasbene ustvarjalnosti, raziskovanja in preizkušanja metalskih žanrskih okvirjev, številna mednarodna sodelovanja in turneje z zvenečimi imeni svetovne metalske scene ter izgradnja karakterne NOCTIFERIA atmosfere v glasbenem izrazu so metalski zasedbi, ki je vodilna na domačih tleh, utrdili prepoznavnost tudi v tujini.
Ob dvojnem jubileju Noctiferie vam ponujamo njihov studijski koncert v akustičnem, žanrsko nepredvidljivem projektu TRANSNATURA, s katerim dokazujejo, kako razgibana in kompleksna je metalska glasba. Zapriseženi težkokategorniki so zagrizli v nov izziv ter izbrane »jezne« pesmi z zadnjih treh albumov preoblekli v gypsy, swing, etno in balkan.
Za butičen akustični projekt je Noctiferia zasedbo razširila v pisano 16-člansko postavo s pihalci, trobilci, godalci, tolkalci in vokalistko.

Lokacija

Sorodni dogodki

do ned
16
dec
0:00
post
Glasba

Elevators in URBAN&4

ELEVATORS Težko je najti skupino, katere glasba je po eni strani vrhunsko doživetje, po drugi pa kar kliče k plesu. Glasbo skupine Elevators zaznamuje mešanica old-school klaviatur, nažgane kitare in pumpajočega basa, vse skupaj pa povezuje prijetno kožno ropotanje. Elevatorsem je malo mar za ...

Poglej