post-image
18
avg
18:00

Večer iz zaklonišča

Plaža Študent
Zaklonišča so v preteklih letih postala inkubatorji ustvarjalnosti, včasih pa tudi prevratniških idej. Še posebno to velja za Ankaran, kjer v dveh zakloniščih kar prekipeva od glasbenih idej in smeri. Vse skupine in zasedbe, ki jim ankaranska občina omogoča uporabo zaklonišč, ustvarjajo avtorsko glasbo, katere namen je predvsem raziskovanje glasbenega izraza. Če pa se s širjenjem glasbe širi tudi družba, pa še toliko bolje. Zaklonišče je začasen prostor, prostor za vaje, prostor eksperimentiranja. Študent pa je prostor za druženje z občinstvom.

Večer iz Zaklonišča bo na Študentu z avtorsko glasbo zapolnilo kar devet skupin: Mišični test resnice, Semi Pro, Chains, Sottomayor, Pakt, Svinjske tačke, Grafenberg und alkotesters, Slow Wawe in Meduzalem. Za širjenje ušesnih bobničev bodo poskrbeli glasbeniki, za vadbo trebušnih mišic pa mlada stand up komika Kaja Grozina in Matic Kokošar.

Lokacija

Sorodni dogodki

do ned
16
dec
0:00
post
Glasba

Elevators in URBAN&4

ELEVATORS Težko je najti skupino, katere glasba je po eni strani vrhunsko doživetje, po drugi pa kar kliče k plesu. Glasbo skupine Elevators zaznamuje mešanica old-school klaviatur, nažgane kitare in pumpajočega basa, vse skupaj pa povezuje prijetno kožno ropotanje. Elevatorsem je malo mar za ...

Poglej