post-image
1
jan
1:00

Koncert zasedbe Julian & SexyJoy!

Pub33

WHO THE HELL ARE JULIAN & SEXYJOY?

Julian La Erosius oz. Maestro je avtor, poet, glasbenik, ustanovitelj spiritualne akademije Luxury Masters Academy – Mojster Nove Energije, Nove Zavesti.

Ena izmed največjih strasti v njegovem življenju je vsekakor glasba. Julian je namreč ravno v procesu ustvarjanja svoje prve solo plošče, katera bo nosila naslov ENERGIJSKI ORGAZEM. Celotna kreacija ima temelj v ljubezni do sebe, novi energiji in sprejemanju vsega, takšnega kot je. Ne samo, da je avtor besedil, melodije in vokalist, ampak je brez dvoma eden izmed najbolj
karizmatičnih "frontmenov" v Sloveniji.
GLASBA, POEZIJA in ROCK'N'ROLL KOT IZRAZ LJUBEZNI IN STRASTI
"Glasba/umetnost je bila že od nekdaj del mojega življenja. Sem izredno velik ljubitelj rock'n'rolla, tistega pristnega, odigranega s srcem in dušo, z občutki in strastjo. S solzami, ljubeznijo in nasmehom. S potnim telesom, ki je v čast še nebesom. Ta rock'n'roll sem sedaj izrazil na čisto svež način, z novim odnosom, ki vključuje neskončno širok pogled na človeka in svet. Imenujem ga: Kraljevski rock'n'roll novega sveta, nove dobe. Ni pravil, ni omejitev, ni obsojanja. JE le izraz, praznovanje življenja, zavoljo radosti in sreče! Že v rani mladosti sem prišel v stik s kitaro in petjem, prav tako ustvarjanjem, saj se še sedaj nazorno spomnim, kako sem kot desetletni fant sestavljal in pisal svoje komade. Ta kreativnost je ves čas živela v meni in seveda v sedanjem obdobju doživela svoj razcvet, saj ustvarjam iz polja ljubezni, ki jo čutim do sebe in drugih, iz dimenzije prelepih strasti, ki sijejo skozi vse kar sem.
Izražanje občutkov skozi besedila, poezijo in glasbo, je zame osebno absolutno nekaj najlepšega, pravljičnega, fantastičnega. Je katarzično, orgazmično in radostno. Je magično, življenjsko in čustveno. Je ljubeče, hrepeneče in razvratno. Je nežno, lahkotno in ekscentrično.
Je izraz tega, kar SEM in čutim, vsaka beseda in nota, me peljeta v čarobne globine, v stik s svojim resničnim bistvom, s svojo dušo, s svojo Zavestjo.
Glasba, ki jo ustvarjam, je sprehod skozi sebe. Tako zate kot zame. Seveda, če tako izbereš.
Moje pesmi so spomin na to, kar smo v resnici: Prelepa, magična in božanska bitja!
Vsaka glasbena in spiritualna izkušnja ob meni, v novi energiji, je lahko globoko transformativna in brez kančka dvoma razširja zavest, nudi obsežen uvid. Je kot pravljica, ki te popelje skozi mavrično paleto občutkov…"

Julian & SexyJoy

Julian & SexyJoy je Ljubljanska rock'n'roll zasedba, ki ustvarja obilico avtorske glasbe. Je sveže sestavljena ekipa, ki temelji na Julianovem ustvarjanju, v kombinaciji z energijio in talenti ostalih spremljevalnih članov. Glasba, ki jo ustvarjajo, se simbolično imenuje Rock'n'roll Nove Svetlobe.

Kot je izraženo zgoraj - Je katarzično, orgazmično in radostno. Je magično, življenjsko in čustveno. Je ljubeče, hrepeneče in razvratno. Je nežno, lahkotno in ekscentrično.
V bližnji prihodnosti bo luč sveta ugledala plošča Energijski orgazem. Julian & SexyJoy predstavljajo Novo, življenje polno svobode iskrivega veselja! Umetnost je most med brezmejno in človeško dimenzijo.
Njihove pesmi so spomin na to, kar smo v resnici: Igriva, magična in brezmejna bitja!

VABLJENI NA ROCK'n'ROLL VEČER!

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov