post-image
1
jan
1:00

Nedeljska delavnica: Access bars tretmaji za boljše počutje

Društvo Zdrav podjetnik
 Access bars je globoko sprostitvena tehnika popolna za ljudi, ki so zaradi dela, domačih in drugih življenjskih neizbežnosti preveč obremenjeni. Ali pa samo za nekoga, ki bi rad izkusil novo resničnost in globoko pomirjenost. Z izvajanjem access barsov lahko spremenite vsa področja življenja, ki za vas ne delujejo, od financ, zdravja, odnosov, razpoloženja….
 Aurora center v Ljubljani je novodoben center za kvalitetno življenje pod vodstvom zdravnice Sneže Ulčar. Vizija centra je predvsem drugačen pristop z združevanjem znanj, ki omogočajo globoko sprostitev, revitalizacijo in regeneracijo uma in telesa, pomlajevanje, širjenje obzorij, zdravje.

Dr. Ulčarjeva je mnenja, da ljudje namesto receptov potrebujemo objeme. S tem namenom je leta 2010 pulmološko ambulanto v Kamniku preimenovala v Objem zdravja. V raziskovanju smisla bivanja je leta 2012 ustanovila Val hvaležnosti, ki se je razširil po socialnih omrežjih po celi Sloveniji. Kasneje je s pomočjo metod, tehnik in znanj Access Consciousness© odkrila, da je radost ključ do zdravja in dobrega počutja. Z združitvijo pomena objemov, hvaležnosti in radosti je ustvarila Aurora center, kjer opolnomočamo in izobražujemo posameznike, da v svojem življenju pričnejo delovati dinamično, prisotno, lahkotno in radostno.

Tako so znanstveno dokazali, da Access Bars tretma (med drugim) pozitivno vpliva na:

- Jasnost uma
- Izboljšanje motivacije
- Globoko sprostitev
- Anksioznost in depresijo
- Stres in preobremenjenost

Cena za 3 – urno delavnico: 15 eur, prijave: 031 734 478 in sicer do petka, 12.10.2018. Za izvedbo delavnice je zaželena skupina 4 udeležencev ali več. Lepo vabljeni.

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov