post-image
26
okt
17:30

˝Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami˝ Koper

Dvorana

Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami so 8 tedenske delavnice za ženske, ki so se začele prebujati in jim ni vseeno kaj se dogaja z njihovimi ženskimi organi, predvsem maternicami. Namenjene so tako tistim, ki že imajo kakšne probleme (nenavaden menstrualni cikel, boleče menstruacije, spremembe na jajčnikih, ponavljajoči se spontani splavi...), kot tudi tistim, ki teh težav nimajo, pa si želijo stopiti v stik s svojo resnično ženskostjo, notranjim vodstvom in radostjo.

Kako bodo delavnice potekale?
Delavnice bodo potekale tako, da se bomo enkrat tedensko (ob PETKIH ob 17.30h) dobile in bomo skupaj pogledale:

- kako delujejo ženski spolni organi na fizični ravni;
- v vodeni meditaciji se bomo povezale z maternico in pogledale kaj nam sporoča (predhodne izkušnje z meditacijami niso potrebne);
- z mandalo maternice bomo postavile svoj center moči tako, da nas bo podpiral na naši dušni poti;
- začutile bomo utrip maternice (maternica ima, tako kot srce, svoj utrip);
- pozdravile bomo rano, nastalo ob prezgodnjem rezanju popkovine;
- z ženskami bomo podelile svoje izkušnje;
- pogledale bomo odnos, ki ga imamo s svojimi spolnimi organi in se soočile s čustvi, ki smo jih tam nakopičile;
- poslušale bomo kaj nam želi maternica povedati, da bomo potem znale srčno usmeriti svoja življenja.

Vaje boste delale tudi same doma. Priporočam, da si zase v času trajanja delavnic vzamete vsaj pol ure dnevno.

Niste iz Kopra? Nič hudega, delavnice lahko delate tudi v Ljubljani kot samostojno delo od doma. Več informacij o tem najdete na spletni strani Akademije za harmonijo življenja (https://www.akademijazivljenja.si/delavnice-za-maternice).

Kako se prijavim?
Prijavite se tako, da pošljete email na akademijazivljenja@gmail.com.

Kakšna je cena delavnic?
Cena 8 tedenskih srečanj (skupaj 24 ur) je 250€, za redne študentke ( z veljavno študentsko izkaznico) in dijakinje ter brezposelne (s potrdilom o brezposelnosti) pa 190€. Možnost plačila v več obrokih.

Komu so delavnice namenjene?
Delavnica je namenjena ženskam, ki želijo doseči svoj polni potencial in ugotoviti kako najti pozabljen del sebe in kako spet stopiti v stik s svojo izvorno modrostjo in intuicijo. Namenjena je vsem, ki niso OK s tem, da:

- ženskam po tekočem traku odstranjujejo rodila;
- smo tako nepovezane z maternicami, da dejansko več ne delujejo, pa ne vemo zakaj ne;
- skoraj ni ženske, ki bi še imela menstruacijo na 28 dni, ob prazni luni;
- skoraj ni ženske, v rodni dobi, ki ne bi imela izkušnje vsaj enega splava;
- je večina odraslih žensk obtičala v fazi deklištva ali zagrenjenih tečnih gospa;
- veliko žensk ne ve kdo so, zakaj so tukaj in kaj je njihovo poslanstvo;
- večina žensk ne zna zares poskrbeti zase. Razdajamo se, to ja, ko pa pride čas za razvajanje in skrb zase, pa nimamo volje in moči.

Namenjena je ženskam, ki so pripravljene zahtevati nazaj svoj ženstven del, tisti del sebe, ki skrbi za samo-regeneracijo in ki je intuitivno povezan z dušo in uresničevanjem našega poslanstva.

Če želite tudi ve stopiti na to pot, pa ne veste kako, je tale delavnica odlična odskočna deska za začetek raziskovanja.

Prijavite se tako, da pošljete email na akademijazivljenja@gmail.com

Če želite lahko začnete tudi spremljati svoj menstrualni cikel. Pri društvu Sijaj smo za vas na tejle povezavi pripravili odličen menstrualni koledar, ki vam bo pomagal razjasniti kako zgleda vaša cikličnost: https://drustvosijaj.wordpress.com/programi/delavnice-za-maternice-z-odgovornimi-lastnicami/

Na spletni strani je na voljo tudi knjiga Rdeča zarja v kateri govorim o tem kako nam lahko menstrualni cikel pomaga, da razvijemo svoj poln potencial in začnemo živeti kot ženska z velikim Ž. Možnost plačila s položnico, z nakazilom na TR ali Paypalom. Preberite si več: https://www.akademijazivljenja.si/knjiga-rdeca-zarja

Prav tako vas vabim, da si pogledate videe o moči maternice ter menstrualnega cikla: https://www.akademijazivljenja.si/video.

Lokacija

Sorodni dogodki

do pet
19
jul
14:00
post
Delavnice

Španski jezikovni tabor

Jezikovni tabor je najbolj ql stvar za preživljanje poletnega časa in učenje tujega jezika! Če se strinjaš z zgornjo trditvijo, potem se nam le pridruži na Nefiks španskem jezikovnem taboru (ali na obeh), ter v dobri družbi osveži svoje jezikovne spretnosti. Udeležba na aktivnostih/delavn ...

Poglej