post-image
1
jan
1:00

V Areni Bonifika gostujejo makedonski podprvaki

Arena Bonifika

Četrtek v Areno Bonifika prinaša novo tekmo Lige ABA 2. Ob 18. uri bodo na derbiju neporaženih ekip po uvodnih dveh kolih omenjenega regionalnega tekmovanja košarkarji Sixt Primorske gostili makedonsko zasedbo MZT Skopja Aerodroma.

Vstopnice za tekmo so po ceni 6 evrov na voljo preko spleta na www.plemenitevstopnice.si, na vseh prodajnih mestih sistema Moje karte, eno uro pred začetkom obračuna pa si jih bo mogoče zagotoviti tudi na blagajni Arene Bonifika. Vsi ljubitelji košarke si lahko na istih naslovih za zgolj 70 evrov še vedno zagotovite tudi sezonsko vstopnico, od katere bo klub polovico kupnine namenili projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom in mladostnikom iz družin v stiski. Istemu dobrodelnemu projektu bo namenjenih tudi 30 odstotkov cene vsake prodane dnevne vstopnice. Vstop na tekmo je prost za otroke do 10. leta starosti, pri čemer morajo spremljevalci na vhodu dvorane predložiti primerno dokazilo.

KK Sixt Primorska vse obiskovalce tekme že pred tekmo vabi, da se primerno okrepčate pri klubskemu partnerju gastropubu Urban Piqniqu, ki se nahaja v pritličju Arene Bonifika. Za vas so pripravili vesele urice, ki se bodo začele uro pred vsako domačo tekmo tigrov in bodo trajale vse do zaprtja lokala. V tem času bo vsak gost deležen 10-odstotnega popusta na cene hrane in pijače, medtem ko so kupci sezonskih vstopnic primorskega kluba te ugodnosti deležni skozi celoten čas. Prijazno osebje Urban Piqniqa posebej priporoča poseben Tigrov burger, ki ni le slasten, pač pa ga spremlja tudi dobrodelna nota. Z vsakim burgerjem boste en evro namenili projektu Botrstvo.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov