post-image
11
nov
10:00

Sound MANDALA

ADRIA ANKARAN CONVENT

Vabljeni na poseben dogodek - DELAVNICO SOUND MANDALA II, ki se bo odvijala v NEDELJO 11/11 v razkošnem, energijskem ambientu hotela Adria v Ankaranu. Prisrčno vas vabimo da nadaljujete svoje poglabljanje vase, v svet vibracij in primarnih zvokov z uglasitvijo Vaše duše.
Vodil jo bo vrhunski izvajalec Allesandro Imelio / mojster vokala in zvoka / (10h-19h) pavza za kosilo od 13h-14h poskrblejno v izjemni restavraciji Hotela Adria Convent (doplačilo)
Srečali se bomo z univerzalno vibracijo Omm-a, našli sebi lastno frekvenco kjer je naša "duša" doma, zraven bodo gong kopeli, pojoče tibetanske sklede, magični glas Alessandra Imellia nam bo pa vzpodbudil in prevetril še tako zagrnjene kotičke naše duše.
Z vami bosta mag.Sonia Trost, slikarka mandal in Alessandro Imelio, mojster zvočne mandale.
V prednaročilu je tudi poseben popust In presenečenje ☸️ Dobrodošli !*** ✨🌠✨ Alessandro, Sonia & EKIPA Artsound Mandala več o tem, na spodnjem linku:
https://www.svetloba.si/dogodki/art-sound-mandala-workshop?fbclid=IwAR2BkWxCAGS5CccHnMp98RZ2mWy4O5WB82nWGZNtnCXtzyuGdGvbuGcEzD8#prijava ali na FB strani: https://www.facebook.com/events/437102710149965/ vabljeni-a :)

Sorodni dogodki

pet
26
apr
22:00
post
Glasba

Techsturbation presents Technopolis with Fatima Hajji

Tivoli Club

Ekipa Techsturbation Records z velikim veseljem najavlja prihod Španske techno kraljice Fatime Hajji v Slovenijo po več kot 2 letih. Se vidimo v petek, 26.4.2019 v Tivoli Club Portorož ;) ★★★★★★ LINE UP ★★★★★★ Fatima Hajji (Spain) Shipe (Croatia) ADOO (Croatia) DJ Gumja (Slovenia) ...

Poglej
sob
27
apr
18:00
post
Glasba

Grand Opening Summer Season 2019 @Coco Cafe

Coco Cafe

GRAND OPENING SUMMER SEASON 2019! KONEC ZIMSKEGA SPANJA! Prihaja čas poletnih vročih noči, ko se dobra družba zbere v Coco Cafeju ter nedaleč od morja, pod zvezdami, odpleše do zgodnjih jutarnjih ur. Če se spomnite prejšnjega poletja, veste da je bilo nepozabno in vznemirljivo. Ekipa Coco Caf ...

Poglej