post-image
11
nov
10:00

Sound MANDALA

ADRIA ANKARAN CONVENT

Vabljeni na poseben dogodek - DELAVNICO SOUND MANDALA II, ki se bo odvijala v NEDELJO 11/11 v razkošnem, energijskem ambientu hotela Adria v Ankaranu. Prisrčno vas vabimo da nadaljujete svoje poglabljanje vase, v svet vibracij in primarnih zvokov z uglasitvijo Vaše duše.
Vodil jo bo vrhunski izvajalec Allesandro Imelio / mojster vokala in zvoka / (10h-19h) pavza za kosilo od 13h-14h poskrblejno v izjemni restavraciji Hotela Adria Convent (doplačilo)
Srečali se bomo z univerzalno vibracijo Omm-a, našli sebi lastno frekvenco kjer je naša "duša" doma, zraven bodo gong kopeli, pojoče tibetanske sklede, magični glas Alessandra Imellia nam bo pa vzpodbudil in prevetril še tako zagrnjene kotičke naše duše.
Z vami bosta mag.Sonia Trost, slikarka mandal in Alessandro Imelio, mojster zvočne mandale.
V prednaročilu je tudi poseben popust In presenečenje ☸️ Dobrodošli !*** ✨🌠✨ Alessandro, Sonia & EKIPA Artsound Mandala več o tem, na spodnjem linku:
https://www.svetloba.si/dogodki/art-sound-mandala-workshop?fbclid=IwAR2BkWxCAGS5CccHnMp98RZ2mWy4O5WB82nWGZNtnCXtzyuGdGvbuGcEzD8#prijava ali na FB strani: https://www.facebook.com/events/437102710149965/ vabljeni-a :)

Sorodni dogodki

pet
25
jan
21:00
post
Glasba

10. obletnica ROCK skupina WHYNOT

Po dolgem času se ob prav posebni priložnosti vrača ROCK KUBED! S skupino WHY NOT?! Praznujemo 10. obletnico na desetem Čubejskem rock koncertu. Obletnico želimo proslaviti skupaj s prijatelji, zato na koncert vabljeni vsi prijatelji dobre rock glasbe. Z nami bodo tudi posebni gos ...

Poglej