post-image
23
nov
20:00

Pismo rosno! Vsega je kriv poštar!

Dvorana Sv. Frančiška, Koper

Vabljeni na četrto edicijo Festival Kopedia, ki bo letos potekala med 23 in 25. novembrom.

Festival bomo otvorili z Borisom Kobalom v novi komični predstavi z naslovom "Pismo rosno! Vsega je kriv poštar"

Predstava bo v petek, 23.11., s pričetkom ob 20.00, v dvorani Sv. Frančiška.

Vstopnina: 15 EUR
Karte lahko kupite prek Eventim sistema in prodajnih mest, ali na Tic Koper (Titov trg)

Pokrovitelj: Mestna občina Koper.
Partner projekta: CartonArt"PISMO ROSNO! Vsega je kriv poštar«

Verjeli ali ne, poštar je zelo vsestranski in nadvse odgovoren poklic že od Antike! In zaradi vse te raznolikosti, so poštarji daleč najbolj odporni primerki človeške vrste.

Pismonoša Slavko Golob vam bo razjasnil obzorja! V osebni izpovedi vas bo z vso strastjo prepričal, da je poštar eden najbolj karakternih poklicev – če vprašate grške bogove, kralje, zdravnike v UKC, pasje instruktorje ali politične veljake.

Ko vam (in vsem drugim) iz tedna v teden in iz leta v leto prinaša pisma, račune, državna in občinska obvestila, položnice, opomine, ljubezenska in anonimna pisma, pakete z vročo vsebino… to dela s posebnim poslanstvom in v ponos svoje rumene rodbine, ki sega že v paleolitik.

Multipraktik v rumeni uniformi je pravi tajni agent, odporen na vse ljudske modrosti!

Tandem Boris Kobal in Marko Pokorn sta pred desetimi leti zakuhala uspešnico Kdo vam je pa to delu?, ki je imela 260 ponovitev. Marko Pokorn je napisal besedila za kultno Kliniko Tivoli, Našo malo kliniko in mnoge druge, Boris Kobal pa je Žlahtni režiser in Zlato komedijsko pero, ki nas je nasmejal že v seriji TV Poper ter številnih gledaliških igrah, ki jih je režiral ali v njih tudi zaigral. V zadnjih letih nastopa z odličnimi stand-up nastopi in občinstvo je vedno znova navdušeno!

Produkcija: Špas teater

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov