post-image
8
dec
20:00

Ištrijanski večer

Center Ankarana
FS OLJKA - HRVATINI
Folklorna skupina Oljka – Hrvatini je skupina, ki se trudi ohranjati in poustvarjati prvine ljudskega izročila. Plešejo predvsem plese slovenske Istre in Trsta. V svoje plese vključujejo tudi ljudsko pesem ter nekatere šege in navade, ki so smiselno povezane s posameznim plesom.

FOLKLORNO DRUŠTVO VAL PIRAN
So prva in največja folklorna skupina na obali. S skupnimi močmi že vrsto let organizirajo MIFF - Mednarodni folklorni festival Mediterana, na katerem predstavljajo različne plesne in glasbene kulture sredozemskih držav tako turistom kot domačinom; poleg tega pa tudi sami gostujejo na različnih festivalih v tujini.

MAURO STARAJ & LA BANDA
Mauro Staraj in La Banda so skupina iz Reke, ki združuje čakavsko narečje, sredozemski temperament in tex-mex zvok; iz vsakega nastopa v živo naredijo rock'n'roll show. Mauro Staraj je multi-instrumentalist, tekstopisec, aranžer, producent in kolumnist iz Matulje, mesta nad Opatijo.

Lokacija

Sorodni dogodki

Danes
23
maj
12:00
post
Glasba

Sea Star Festival 2019

Sea Star Festival

⭐️ Sea Star Festival 2019 ⭐️ 📌 Umag, Croatia 🎟 Book tickets: http://festkt.co/xEwlir Sea Star Festival is back in Croatia for its third edition in May 2019, once again taking over the Stella Maris resort for a weekend of EDM, house, techno and alternative indie. Sibling to Serbia's iconic ...

Poglej
Danes
23
maj
20:00
post
Glasba

Zaključni koncert Amabile z muzejem

DPG zaključuje sezono s priznanimi saksofonistom Vaskom Atanasovskem, ki se bo predstavi koprski publiki z avtorskimi deli. Spremljal ga bo Rezidenčni godalni ansambel DPG.

Poglej
sob
25
maj
21:00
post
Glasba

Cocktail Clubbing

Generation bar&club

🎧 To soboto pravi pripravljamo pravi Cocktail Clubbing! 🔥 Vsem pripadnicam nežnejšega spola med 20.00 in 00.00 BREZPLAČNO zmešamo WELCOME DRINK: 🎉 Mojito ali pa Jagodni Mojito! 🎉 👉 Žur z DJ-jem in super zabava v srcu Kopra!

Poglej
sob
25
maj
22:00
post
Glasba

Dan mladosti @Bellavita Bar

Bellavita Bar

Dan mladosti je bil v času Socialistične federativne republike Jugoslavije praznik jugoslovanske mladine. Obeleževal se je 25. maja, na dan, ko se je praznoval rojstni dan predsednika države Josipa Broza Tita (v resnici rojenega 7. maja). 🔜GRATIS čevapi 🔜GRATIS 30 litrov piva 🔜dobra družba 🔜t ...

Poglej