post-image
8
dec
20:00

Ištrijanski večer

Center Ankarana
FS OLJKA - HRVATINI
Folklorna skupina Oljka – Hrvatini je skupina, ki se trudi ohranjati in poustvarjati prvine ljudskega izročila. Plešejo predvsem plese slovenske Istre in Trsta. V svoje plese vključujejo tudi ljudsko pesem ter nekatere šege in navade, ki so smiselno povezane s posameznim plesom.

FOLKLORNO DRUŠTVO VAL PIRAN
So prva in največja folklorna skupina na obali. S skupnimi močmi že vrsto let organizirajo MIFF - Mednarodni folklorni festival Mediterana, na katerem predstavljajo različne plesne in glasbene kulture sredozemskih držav tako turistom kot domačinom; poleg tega pa tudi sami gostujejo na različnih festivalih v tujini.

MAURO STARAJ & LA BANDA
Mauro Staraj in La Banda so skupina iz Reke, ki združuje čakavsko narečje, sredozemski temperament in tex-mex zvok; iz vsakega nastopa v živo naredijo rock'n'roll show. Mauro Staraj je multi-instrumentalist, tekstopisec, aranžer, producent in kolumnist iz Matulje, mesta nad Opatijo.

Lokacija

Sorodni dogodki

Danes
15
dec
21:00
post
Glasba

Elevators in URBAN&4

ELEVATORS Težko je najti skupino, katere glasba je po eni strani vrhunsko doživetje, po drugi pa kar kliče k plesu. Glasbo skupine Elevators zaznamuje mešanica old-school klaviatur, nažgane kitare in pumpajočega basa, vse skupaj pa povezuje prijetno kožno ropotanje. Elevatorsem je malo mar za ...

Poglej