post-image
14
dec
17:00

Kako blažiti zimske tegobe

Center eksperimentov Koper

Kdaj in kje bo delavnica?
V petek 14. 11. 2018, od 17.00 do 20.00
v Centru eksperimentov Koper, Kidričeva ul. 17, Koper.

Komu je namenjena?

Udeležencem, ki želijo poskrbeti za nego kožo obraza in tegobe z respiratornim sistemom v zimskem času.


O čem bomo govorili?

Za tokratno delavnico smo izbrali izdelke, ki jih odlikuje enostavna izdelava. Delavnica je zato primerna za začetnike in vse, ki nimajo ali ne želijo porabiti prveč časa za pripravo izdelkov. Ker izdelava ne zahteva nobenih predhodnih izkušenj in spretnosti v postopkih ter tudi ne posebne opreme, bodo udeleženci izdelke zlahka samostojno poustvarili.

Aromatična micelarna vodica.

Naučili se bomo izdelovati micelarno vodo za nežno čiščenje obraza in hidratacijo kože. Predstavili bomo več različnih osnov za izdelovanje micelarne vode ali oljnega čistila.

Roll-on oljni serum za nego predela okrog oči.

Povedali bomo, kako izdelamo serum, ki bo zaščitil kožo in pripomogel k njeni regeneraciji. Izbrali bomo priročno roll-on embalažo zaradi enostavne uporabe, če bomo serum nosili s seboj.

Aromatični osvežilec zraka v spreju z naravnimi eteričnimi olj

Osvežilec zraka, ki ga bomo izdelali, ne bo imel le prijetnega vonja; pripomogel bo k dvigu imunske odpornosti in odpravljanju respiratornih težav ob prehladu.

Žepni inhalator.

Ob respiratornih težavah nam bo na poti ali v službi lajšal simptome žepni inhalator. Pripravili ga bomo z izbranimi eteričnimi olji.


Kaj bomo izdelali?

Za vse izdelke bomo uporabili kakovostne naravne sestavine.

Udeleženci prejmejo recepte, material, embalažo in izdelke ter darilo za samostojno ustvarjanje brinjevo eterično olje.Kolikšna je cena?
49 EUR

Kako se prijavim?

Izvedba delavnice je predvidena v manjši skupini.
Zaradi lažje organizacije zbiramo predhodne prijave.
Prijavite se na www.centereksperimentov.si

Lokacija

Sorodni dogodki

do čet
7
mar
16:00
post
Izobraževanje

Brezplačni računalniški tečaj za začetnike

Na Izobraževalnem centru Memory ponovno pričenjamo z izvedbo brezplačnega računalniškega tečaja za začetnike »RAČUNALNIŠKA PISMENOST ZA ODRASLE«. Tečaj je namenjen zaposlenim osebam, starejšim od 45 let, ki imajo največ srednješolsko izobrazbo in si želijo postati bolj samostojni pri delu z r ...

Poglej
do pon
30
sep
13:37
post
Izobraževanje

Izobraževanje: NTC učenje

UP PEF - Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta

enter za vseživljenjsko učenje UP PEF izvaja različna izobraževanja. V letošnjem letu organiziramo izobraževanje "NTC učenje". _________________________________________________________ Izvajalec: dr. Ranko Rajović, dr. med. Ciljna skupina: vzgojno-izobraževalni zavodi Termin: po dogovoru Traj ...

Poglej