post-image
12
dec
18:00

Miran Možina: Pozitiven pogled na depresijo

Atrij Središča Rotunda

Na zadnjem predavanju jesenskega cikla bo z nami mag. Miran Možina, ki nam bo predstavil dvojni obraz depresije. Depresija je v sodobni medicini označena kot bolezen, kar spodbuja farmacevtska industrija. Tako se je z dobičkonosnimi motivi preveč vpletla v delo zdravnikov, ki danes preširoko postavljajo diagnozo "velika depresivna motnja" in se prehitro odločajo za zdravila.

Mag. Miran Možina je psihiater in psihoterapevt, ki je od leta 2013 direktor in dekan Fakultete za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani. Leta 1983 je diplomiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Dolga leta je deloval na Fakulteti za socialno delo v Ljubljani. Leta 2007 je ustanovil in postal odgovorni urednik slovenske psihoterapevtske strokovne in znanstvene revije Kairos.

Cena posamezne vstopnice je 8 €. Kupite jih lahko v Središču Rotunda, Destradijev trg 11, Koper ali s plačilom na TRR SI56 1010 0003 6040 442.

Informacije: info@sredisce-rotunda.si
tel.: 051 458 410

Sorodni dogodki

do čet
7
mar
16:00
post
Izobraževanje

Brezplačni računalniški tečaj za začetnike

Na Izobraževalnem centru Memory ponovno pričenjamo z izvedbo brezplačnega računalniškega tečaja za začetnike »RAČUNALNIŠKA PISMENOST ZA ODRASLE«. Tečaj je namenjen zaposlenim osebam, starejšim od 45 let, ki imajo največ srednješolsko izobrazbo in si želijo postati bolj samostojni pri delu z r ...

Poglej
do pon
30
sep
13:37
post
Izobraževanje

Izobraževanje: NTC učenje

UP PEF - Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta

enter za vseživljenjsko učenje UP PEF izvaja različna izobraževanja. V letošnjem letu organiziramo izobraževanje "NTC učenje". _________________________________________________________ Izvajalec: dr. Ranko Rajović, dr. med. Ciljna skupina: vzgojno-izobraževalni zavodi Termin: po dogovoru Traj ...

Poglej