post-image
15
dec
21:00

Elevators in URBAN&4

Center Ankarana
ELEVATORS
Težko je najti skupino, katere glasba je po eni strani vrhunsko doživetje, po drugi pa kar kliče k plesu. Glasbo skupine Elevators zaznamuje mešanica old-school klaviatur, nažgane kitare in pumpajočega basa, vse skupaj pa povezuje prijetno kožno ropotanje. Elevatorsem je malo mar za trenutne trende, zato jih toliko bolj zanimata poslušalčeva uho in srce. Dvignejo do neba! Jani Hace – bas, glas, Sergej Randelović – bobni, glas, Robert Pikl – kitara, glas, Davor Klarič – klaviature, glas.

URBAN&4
Damir Urban, nekdanji frontman kultne reške rockovske skupine Laufer, ki je razpadla sredi devetdesetih let, je kmalu zatem ustanovil zasedbo Urban&4, v katero je vključil še štiri uveljavljene reške glasbenike. Plošča Mamut dokazuje, da je Urban&4 več kot uigrana, kompaktna skupina glasbenikov, ki se po slabih dveh desetletjih utrjevanja položaja na glasbenem zemljevidu nekdanje Jugoslavije zdaj lahko znova prepuščajo ustvarjalnim užitkom.

Sorodni dogodki

pet
25
jan
21:00
post
Glasba

10. obletnica ROCK skupina WHYNOT

Po dolgem času se ob prav posebni priložnosti vrača ROCK KUBED! S skupino WHY NOT?! Praznujemo 10. obletnico na desetem Čubejskem rock koncertu. Obletnico želimo proslaviti skupaj s prijatelji, zato na koncert vabljeni vsi prijatelji dobre rock glasbe. Z nami bodo tudi posebni gos ...

Poglej