post-image
15
dec
21:00

Elevators in URBAN&4

Center Ankarana
ELEVATORS
Težko je najti skupino, katere glasba je po eni strani vrhunsko doživetje, po drugi pa kar kliče k plesu. Glasbo skupine Elevators zaznamuje mešanica old-school klaviatur, nažgane kitare in pumpajočega basa, vse skupaj pa povezuje prijetno kožno ropotanje. Elevatorsem je malo mar za trenutne trende, zato jih toliko bolj zanimata poslušalčeva uho in srce. Dvignejo do neba! Jani Hace – bas, glas, Sergej Randelović – bobni, glas, Robert Pikl – kitara, glas, Davor Klarič – klaviature, glas.

URBAN&4
Damir Urban, nekdanji frontman kultne reške rockovske skupine Laufer, ki je razpadla sredi devetdesetih let, je kmalu zatem ustanovil zasedbo Urban&4, v katero je vključil še štiri uveljavljene reške glasbenike. Plošča Mamut dokazuje, da je Urban&4 več kot uigrana, kompaktna skupina glasbenikov, ki se po slabih dveh desetletjih utrjevanja položaja na glasbenem zemljevidu nekdanje Jugoslavije zdaj lahko znova prepuščajo ustvarjalnim užitkom.

Sorodni dogodki

pet
21
jun
15:00
post
Glasba

Pozdrav poletju

KŠOK ponovno organizira prireditev Pozdrav poletju, ki bo 21.6.2019 v Taverni in na Carpacciovem trgu, od 15.00 ure. Družili se bomo ob plesu, umetnosti in glasbi skupin Generator in Perkakšns. Vzporedno s prireditvijo poteka literarno umetniški natečaj Poti domišljije, s katerim želimo mlad ...

Poglej