post-image
1
jan
1:00

JAN PLESTENJAK, DANILO KOCJANČIČ & FRIENDS IN LEA SIRK

Arena Bonifika Koper
Cesta Zore Perello Godina 3

Letos se bo največja božična zabava na Obali odvila 21. decembra. Na skupni oder bodo stopili največji: najbolj popularni slovenski pevec zadnjih let, ki je razprodal vse največje dvorane po državi, Jan Plestenjak, zmagovalka obeh letošnjih festivalov (EMA in MMS), domačinka Lea Sirk in tisti, ki so spisali zgodovino slovenske glasbe, DKF - Danilo Kocjančič Friends. V nepozabnem in čarobnem vzdušju bomo koncertno leto tako zaključili na najboljši možen način! Vstopnice gredo v predprodajo v petek 26. oktobra ob 12.00!


JAN PLESTENJAK se po razprodanih Stožicah po dveh letih vrača na Obalo! Na Caprisovem božičnem koncertu bo v spremstvu svojega vrhunskega benda odpel svoje največje hite. Hite, ob katerih smo se zabavali, mnogi pa tudi zaljubili. Zagotovo bo med njimi aktualni hit "Povej mi, kaj bi rada", manjkali ne bodo niti nepogrešljivi "Soba 102", "Barka iz Perja" in "Iz pekla do raja".

Leto 2018 je zagotovo leto LEE SIRK. Najprej zmaga na Emi in nastop na Evroviziji, nato pa še zmaga na domačem festivalu Melodije morja in sonca. Simpatična Lea je zaznamovala glasbeno leto v Sloveniji in ponosni smo, da jo bomo gostili na Caprisovem božičnem koncertu!

Fantje iz zasedbe DANILO KOCJANČIČ FRIENDS nadaljujejo delo največjega med največjimi. Danilo Kocjančič je avtor največjih slovenskih hitov vseh časov - od "Tina", do "Bife pri Kralju", "Senca", "Črta", "Portorož 1905" in mnogih drugih! Danilo Kocjančič Friends nas bodo na Caprisovem božičnem koncertu vrnili v čase, ko je kraljevala Danilova glasba - v čase Prizme, Bazarjev in ostalih!

 Vstopnice: Eventim.si

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov