post-image
16
jan
18:00

Saša Einsiedler: Zakaj vaše novoletne zaobljube ne držijo več

Atrij Središča Rotunda

Vabljeni na prvo predavanje pomladnega cikla, ki bo v sredo, 16. januarja ob 18. uri v Središču Rotunda, Destradijev trg 11, Koper (vhod z Vojkovega nabrežja).

Za nami je novo leto, čas zaobljub, da bomo telovadili, manj jedli, prenehali s kajenjem…Potem pa te naše odločitve "trajajo" le kakšen teden in že zapademo v stare rutine. Seveda se ob tem počutimo slabo in se krivimo, da nismo dovolj stanovitni, da nimamo dovolj volje, motivacije… Morda je to vse res, ampak na predavanju Saše Einsiedler boste izvedeli, da je to, da se ljudje težko spreminjamo popolnoma NORMALNO in da je potrebno poznati le nekaj preprostih trikov, s katerimi bomo prelisičili naše možgane in že bodo naše novoletne zaobljube lahko trajne! Če si torej želite izvedeti, kaj je najbolj pomembno za to, da pridemo do želenih rezultatov, potem vabljeni v Središče Rotunda.

Saša Einsiedler je licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, DreamBuilder coach, mediatorka, komunikacijska trenerka, avtorica, motivacijska govornica, podjetnica in mama petih otrok.

Število mest je omejeno.

Cena posamezne vstopnice je 8 €.

Vstopnice lahko kupite v Središču Rotunda, Destradijev trg 11, Koper ali s plačilom na TRR SI56 1010 0003 6040 442 (Banka Intesa Sanpaolo), namen: predavanje Einsiedler, sklic: 99.


Informacije: info@sredisce-rotunda.si

tel.: 051 458 410

Sorodni dogodki

do pon
30
sep
13:37
post
Izobraževanje

Izobraževanje: NTC učenje

UP PEF - Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta

enter za vseživljenjsko učenje UP PEF izvaja različna izobraževanja. V letošnjem letu organiziramo izobraževanje "NTC učenje". _________________________________________________________ Izvajalec: dr. Ranko Rajović, dr. med. Ciljna skupina: vzgojno-izobraževalni zavodi Termin: po dogovoru Traj ...

Poglej