post-image
1
jan
1:00

Kako najučinkoviteje masirati stopala

Trg Sv. Mavra 4 v Izoli
Poleg razvajanja, lahko masaža stopala tudi krepi zdravje in zdravi.
Na individualnih delavnicah masiranja stopal se boste naučili osnov učinkovite masaže stopala. Osvojeni pravilni prijemi bodo vam (ali vašim najbližjim) tako ob masaži nudili še več sprostitve, razvajanje bo imelo še večji učinek.
_____
Delavnice so individualne, tako se bomo lahko osredotočili na vašo osebnost in zdravstveno stanje. Osvojili boste pravi način masiranja, ki vam bo olajšal tudi morebitne zdravstvene težave. Pri refleksni masaži stopal obdelujemo posamezna področja oz. točke, ki pomagajo pri
poživitvi energije in sproščanju
okrepitvi naravne odpornosti
izboljšanju pretoka krvi
odpravljanju bolečin v sklepih, hrbtenici, vratu, kolenih…
izločanju strupov in odpadnih toksinov iz telesa
boljšem delovanju prebavil in izločil
uravnovešanju presnove sladkorja v krvi
pri težavah z žlezami z notranjim izločanjem, z dihali, s ponavljajočimi vnetji itn.
Pot do krepitve zdravja je lahko »sladka in kratka« – usedeš se in z dlanmi objameš stopalo …
_____
Delavnica je primerna tudi za vse začetnike, ki bi kakovostno masažo stopal želeli uporabljati sami, v svoji družini ali pri prijateljih.
Delavnice vodi Leonarda Platiše, certificirana refleksoterapevtka z večletnimi izkušnjami. http://www.zdravljenje.com/predstavitev/
Cena 45 minutne individualne delavnice je 25,00 eur. Pri nakupu dveh sklopov (90 minut, da osvojeno znanje še dobro utrdite) je cena 35,00 eur.
Individualne delavnice bodo potekale vse srede v mesecu februarju in marcu med 10.00 in 18.00 uro na naslovu Trg Sv. Mavra 4 v Izoli.
Rezervacija vašega obiska na delavnici je obvezna, zato vas prosim, da nam pišete na elektronski naslov prvobit@gmail.com ali pokličete na 041 437 256 (Leonarda) .
_____
V kolikor si želite profesionalno obdelavo, si pri nas lahko tudi rezervirate termin za refleksoconsko terapijo ali katero izmed drugih terapij, ki jih ponujamo v okviru Prvobit programov http://www.zdravljenje.com/terapije/

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov