post-image
1
jan
1:00

Ljubezen in odnosi

Svetlobna pot

Izjemno močan tečaj, delo na globokih procesih in velikih spremembah.

Tečaj v šestih delih na kateri boste zbudili vaše srčne centre in se podali na potovanje preobrazbe. Podali se boste na čudovito avanturo, kjer se boste srečali z vašo dušo in se naučili ljubiti tako, kot to počne vaša duša. Ogromno čudovitih sprememb je pred vami, ko se odprete ljubezni duše in njeni modrosti. Posadili boste seme rasti, ki se bo kazalo še tedne in mesece po končanem tečaju.

Na kaj se bomo osredotočali in kaj bomo predelovali na tečaju:

1.del: Odpiranje prvega srčnega centra

Na prvem srečanju se bomo osredotočili na prepreke in blokade, ki jih nosite v sebi in tiste, ki vam preprečujejo, da bi bili vaši odnosi z drugimi in s samim seboj, boljši.

Odpirali bomo prvi srčni center in spustili v vas več ljubezni. Postali boste magnet za ljubezen. Vse, kar bomo delali imate že znotraj vas. Z našo pomočjo boste to spečo energijo znotraj vas zbudili. Ko bo vaš prvi center zbujen se boste lahko začeli povezovati z energijami drugih ljudi, vašimi bližnjimi, vašim partnerjem, otroci, bodočimi partnerji ali komerkoli si boste izbrali.

Rezultati so izjemni in začnejo globoko spreminjati vaša življenja in odnose v njem.

Skupine obsegajo manjše število ljudi z namenom, da se bomo lahko lažje posvetili vsakemu posamezniku, zato je prijava obvezna.

Prijavite se preko obrazca na spletni strani.

Za kakršne koli informacije pa smo na voljo tudi svetlobnapot@gmail.com ali 070 50 33 33.

Vabljeni!

ENERGIJSKA IZMENJAVA: 40,00€, ponavljanje 20€

Vodi: Sara P.

Trajanje: približno 3,5 ur

Celoten tečaj je razdeljen na 6 delov. Drugo srečanje bo predvidoma čez 21 dni.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov