post-image
15
feb
18:30

5. gourmet večer z vini Fedora in Pasji rep

Grand Hotel Bernandin
Obala 2, 6320 Portorož

V petek, 15. februarja, po dnevu vseh zaljubljenih, se bomo v restavraciji Pečina v Grand hotelu Bernardin srečali na 5. gourmet večeru, ki ga v Portorožu pripravljamo skupaj s Hoteli Bernardin. Tokrat bodo na svoj račun prišli ljubitelji vipavskih vin s poudarjenim lokalnim značajem. Oba vinarja, ki ju bomo gostili, sta namreč zavezana gojenju avtohtonih oziroma udomačenih lokalnih sort, ki jih Vipavska dolina tudi premore največ od vseh slovenskih vinskih okolišev.

Se vam že dozdeva, o kom govorimo? Ker prostora, kot je pri takih stvareh običajno, ni na pretek, priporočamo čimprejšnjo rezervacijo.

 

 

 

In kaj se bo dogajalo na tokratnem, petem v nizu gourmet večerov, ki jih pripravljamo na Obali? 

Kuhal nam bo ničkolikokrat prekaljeni chef Aleš Grašič, ki je svoje znanje pokazal 

že na prejšnjih večerih. Tokrat se bosta pred njegovimi očmi spet spopadla dva Vipavca – Samo Premrn iz kleti Pasji rep in Valter Kobal iz kleti Fedora. Prvi je mlajši, a bolj izkušen, saj mu je bilo delo na kmetiji položeno v zibko, in je že četrta generacija Premrnovih, zapisanih vinogradništvu in vinarstvu. Kobal pa je odraščal v Novi Gorici in se po študiju ni več vrnil iz Ljubljane. 

 

Pridružite se nam v restavraciji Grand hotela Bernardin v petek, 15. februarja, ob 19. uri. Cena večerje skupaj z vini je 65 evrov. 

Prosta mesta hitro kopnijo, zato čim prej rezervirajte na +386 41 856 632 ali prek spleta na vanja.alic@finance.si. 

Sorodni dogodki

sob
2
mar
10:00
post
Prireditve

11. Istrska pustna povorka

Istrski karneval

Koper bodo v sklopu 11. Istrskega karnevala na pustno soboto 2. marca 2019 zavzele pustne skupine, etnografske maske in pustni vozovi, ki se bodo predstavili na 11. Istrski pustni povorki. Start povorke bo ob 15. uri s koprskega potniškega terminala, zaključek pa na parkirišču ob stadionu Bonif ...

Poglej
sob
2
mar
17:00
post
Prireditve

Pustovanje - Ankaran 2019

Adria Bowling 406

V Ankaranu se že veselimo pustovanja! :) Že veste, kaj boste letos v maškarah? Čas hitro teče, zato si čimprej priskrbite pustni kostum in se nam pridružite na pustovanju! Skupaj bomo rajali, se nasmejali ob šaljivih igrah in se posladkali s pustnimi krofi. Gost večera bo gospod Pust. Rajali bo ...

Poglej