post-image
16
feb
21:00

Imset @SnackBar

SnackBar 1964
Istrska cesta, 67, 6000 Koper
Imset so rockerji. No ja, moderni rockerji. Taki, ki si upajo z eno nogo prestopiti mejo in se spogledovati z elektorniko, dubstepom in še kakšnim od teh žanrov in veljajo za naslednjo slovensko rock skupino, ki veliko obeta.

So najbolj predvajani slovenski izvajalci na mnogih radijskih postajah in v letu 2018 so bili preko Sazas natečaja izbrani tudi za eno izmed najboljših slovenskih rock skupin in tako dobili snemanje videospota za pesem Na Glas, kjer v glavnih vlogah igrata Domen Valič in Lea Mihevc.

Slišali smo jih lahko kot predskupino legendarnih Dire Straits (experience) v Opatiji, na povabilo so igrali tudi z Bijelo Dugme ob njihovi 40. obletnici v Kopru.

Njihov novi album Persona so posneli v Studio Rsl Production s producentom Matej Pecaver v sodelovanju z ameriškim producentom Ted Jensen (Green Day, Linkin Park, ...) Sterling Studio, pri pesmi Sanjam pa se jim je z vokalom pridružila tudi Alya.

Sorodni dogodki

sob
23
feb
21:00
post
Koncert

Društvo mrtvih pesnikov, predstavitev albuma Astronavt

Društvo mrtvih pesnikov je v novembru izdalo nov album Avstronavt, izid pa je pospremilo s premiernim koncertom v Siti Teatru in še z dvema singloma – istoimenski Astronavt ter Padalo za strah. Band se intenzivno pripravlja na koncertiranje v 2019 in 2020. 8. studijski album skupine Društvo ...

Poglej