post-image
22
mar
19:30

Najžlahtnejša komedija z veliko glasbe - Brodolomke

Avditorij Portorož
Senčna pot 8A, 6320 Portorož

»Brodolomke je ganljiva in tragikomična zgodba o štirih ženskah, ujetih na enem mestu. Čeprav imajo drugačne življenjske zgodbe, jih usoda poveže na najbolj nenavaden način. Skozi samospoznavanje gradijo nove življenjske obrazce, medtem ko jih skupaj povezuje odvisnost. Odvisnost kot odgovor na življenje, kot posledica izbrane življenjske poti.
Predstavljajte si, kaj bi storili, če bi bili zaprti med štirimi stenami? In kaj bi šele naredili, če se ne bi mogli soočiti sami s seboj ker ste ujeti še s tremi, ki se prav tako iščejo? Bi peli? Bi plesali? To počnejo naše ženske. V nesreči poskušajo odkriti novo življenje, lastno pot in morda tudi spremeniti usodo. Je usoda zares zapisana ali imamo resnično možnost izbire? Neverjetne transformacije, igranje in spretnost, ples in pesem, duhovitost in neposrednost, enostavnost in kompleksnost vsakega posameznika so najboljši kazalci vrhunske uprizoritvene umetnosti, v katero se gledalec preprosto mora zaljubiti.« (Ana Harmander Maras)

Ana Harmander Maras: BRODOLOMKE
Režiser: Krešimir Dolenčić
Dramaturginja: Ana Tonković Dolenčić
Koreografinja: Ilona Cvitić
Skladatelj in avtor glasbenih aranžmajev: Mario Mirković
Kostumografinja: Tea Bašić Erceg
Scenografinja: Irena Kraljić
Oblikovanje luči: Zdravko Stolnik

Igrajo:
Daria Lorenci Flatz / Ana Maras Harmander
Sanja Milardović
Ecija Ojdanić / Ana Maras Harmander
Anita Matić Delić
Luka Petrušić / Sven Šestak

Predstava je v hrvaškem jeziku. Traja 90 minut.

Sorodni dogodki

sob
16
nov
18:00
post
Gledališče

Musical Madagascar - Avditorij Portorož

Otroci, starši, babice, dedki, tete in strici ... V PORTOROŽ prihajaaa MADAGASCAR! Oglejte si predstavo za vse generacije! V živo in v slovenskem jeziku vam bodo zapeli fantastični: Gašper Rifelj, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar, Nejc Simšič, Lea Bartha Pesek, Blaž Vrbič, Nejc Lisjak, Danaja Kor ...

Poglej