post-image
17
feb
9:00

5. Tekaško srečanje Istrskega maratona - Gremo na en Žveltin

Istrski maraton
Slovenska Istra

PRIPRAVE NA LUKA KOPER 6. ISTRSKI MARATON - TEST TRASE MARATONA
Istrski maraton se počasi približuje, zato bomo prihajajoča tekaška srečanja posvetili testiranju tras. Najprej se bomo podali na traso maratona (42 km), ki nas bo iz Portoroža popeljala v Koper, nato pa nazaj v Portorož.
Tudi tokrat ste vsi lepo vabljeni! Za vse, ki bi želeli teči manj, se lahko pridružite kjerkoli na trasi ali obrnete na poljubni točki.
Ne pozabite na pijačo in hrano, ki jo običajno uživate med tekom.

Dobimo se v nedeljo, 17.02.2019 ob 9:00, v Portorožu, pred Turistično informacijskim centrom Portorož (nasproti starega Kaštela). Z nami bodo naši trenerji iz tekaških skupin Ekipca, Tekači z obale in ŠD 3šport.

Sorodni dogodki

ned
17
mar
11:00
post
Šport

Povežimo soline 2019

Krajinski park Sečoveljske soline

Ker je pomembno, da se udeležujemo slovestnosti ob okroglih obletnicah, vas s ponosom v srcu vabimo na že 15. po izboru tekačev, najlepši in najkrajši tek na 10 km Povežimo soline! Vse informacije: https://skid.si/wp-content/uploads/2018/12/tek-vabilo-2019.pdf Prijavi se: https://goo.gl/fo ...

Poglej
čet
18
apr
11:00
post
Šport

Adria Bike Show 2019

Za vse ljubitelje kolesarstva smo za letošnje velikonočne praznike v Kopru pripravili Adria Bike Show - kolesarski dogodek. Blago mediteransko podnebje in neokrnjene istrske kolesarske trase so kot nalašč za otvoritev letošnje kolesarske sezone. Adria Bike Show je namenjen tako izkušeni ...

Poglej