post-image
23
mar
17:00

ZaŽivi svoje potenciale - ženska v svetu podjetništva

DIH center prisotnosti
Želiš na svojo samostojno pot in si polna dvomov, te je strah, ne veš, kje in kako začeti? Ti beseda podjetnica predstavlja veliki ˝bau bau˝?

Si samostojna podjetnica ter se srečuješ z izzivom ˝za vse sem sama˝ (marketing, urejanje računov, oglaševanje, promocija, prodaja, izvajanje svojih storitev)?

Si podjetnica, a velikokrat preobremenjena, izčrpana, brez časa zase?

Mehkoba, lahkotnost in sproščenost so samo še spomin iz preteklosti?

ZaŽivi svoje potenciale - ženska v svetu podjetništva


Poleg tega, da si podjetnica, ne pozabi, da si Ženska. Ženska, ki potrebuje počitek in sprostitev, ženska, ki potrebuje, da se večkrat iz prepolne glave misli spusti v telo in v njem uživa.

Maja Kenda in Tina Vidaković sva zate pripravili
PRVI TOVRSTNI DOGODEK ZA ŽENSKE NA OBALI.

V 4-urni delavnici bova podelili znanje o poslovanju ter kako ohranjati zdravo in zadovoljno življenje, ko smo podjetnice oziroma bomo to še postale.

Lepo vabljene, da se nam pridružite. Več informacije dobite na: https://centerdih.si/zazivi-svoje-potencialne-zenska-v-svetu-podjetnistva/

Prijave so obvezne na centerdih@gmail.com ali na kreatina.tina@gmail.com.

Veseli bova tvoje prisotnosti.

Maja Kenda & Tina Vidaković

Sorodni dogodki

Jutri
24
maj
9:30
post
Delavnice

Kuharska delavnica: Špargljev krožnik

Center dnevnih aktivnosti za starejše občane MOK

V petek, 24.05.2019 ob 09:30 uri, vas vabimo na kuharsko delavnico: ŠPARGLJEV KROŽNIK Delavnico bo vodila ga. Milena Ugrin.

Poglej
ned
26
maj
15:00
post
Delavnice

Zdravi maj na "Eko točki" - delavnice za dobro počutje

V okviru projekta KOPER ZDRAVO MESTO organiziramo DAN ODPRTIH VRAT z naslednjo vsebino: predstavitev otroškega programa »En dan v naravnem okolju«, delavnice za dobro počutje z Mojco Leben ter »ponudbo rdeče/zelene lokalne kulinarike in brez-glutenske prehrane z našo nutricionistko Simone God ...

Poglej