post-image
1
jan
1:00

Zimsko-spomladanski SWAP

Center Obilja
Prešernov trg 8, Koper

Dolgo smo čakali in končno pričakali prvi SWAP leta, ki bo v SOBOTO 16. marca v koprskem centru izmenjav, na Mudi.

Na prelomnici sezon lahko tokrat prinesete do 15 kosov oblačil in modnih dodatkov, tako zimskih, kot spomladanskih. Prevetrite omare, zberite prijateljice in prijatelje (ja, tokrat so vabljeni tudi fantje) in se prepričajte, da je izmenjava prava zabava.

Pravila igre so vedno enaka: "lepše kot prineseš, lepše tudi odneseš", saj vse kose razvrščamo v 3 vrednostne kategorije. Za vsak kos prejmete žetonček ustrezne barve, ki vam tekom večera služi kot valuta za "nakup" novih kosov oblačil in modnih dodatkov.

SWAPjeTOP koncept oblikuje iz vaših prinešenih oblačil in modnih dodatkov prikupno trgovinico, kjer se boste lahko preoblekli od glave do pete, ob kozarčku rujnega, dobri glasbi in prijetnem druženju.
Na voljo vam bo kotiček lepotilnica, kjer vas bodo razvajali s sedečo masažo, dekleta si bodo pa lahko privoščila manikuro ali poslikavo s kano.
Vse to, za ceno ene (povprečne) majčke :-) saj vstopnina znaša 10 eur.

Če si želite imeti možnost prenosa morebitnih neporabljenih žetončkov na naslednje dogodke (torej do konca leta), si lahko naročite osebno letno swap kartico na swapjetop@gmail.com

Da bi lahko predvideli ustrezno število mest (in dovolj rujnega) vas vljudno vabimo, da izpolnete spletno prijavnico na spodnji povezavi do petka 15.marca
https://docs.google.com/forms/d/1UBIdxl-gjS6lXXHBazqx9OYdYdOzI4AGR4EQv1LGojA/edit

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov