post-image
14
jun
20:00

QUEEN Symphony

Titov trg
Koper

Radio Capris ponosno napoveduje koncertni spektakel poletja na Obali, ki se bo odvil 14. junija na čarobnem Titovem trgu v Kopru.

Letos bo na največjem koncertnem odru nastopila zasedba Queen Real Tribute ob spremljavi 55-članskega simfoničnega orkestra.

Posebej veseli smo, da bo največja evropska Queen tribute skupina na svetu v Koper prišla ravno v obdobju, ko spomin na legendarno skupino Queen živi bolj kot kdajkoli.

Filmska zgodba o Freddieju Mercuryju in skupini Queen podira vse rekorde. Postal je najbolj gledana glasbena biografija vseh časov in eden od najbolj gledanih filmov vseh časov v Sloveniji. Film je na letošnjih oskarjih prejel štiri zlate kipce, je pa tudi dobitnik zlatega globusa.

Queene poznajo domala vse generacije. Hiti, kot so "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "Who Wants To Live Forever", "I Want It All", "Don't Stop Me Now" in "Radio Ga Ga" predstavljajo glasbeno zapuščino ene največjih zasedb vseh časov, ki je ni potrebno posebej predstavljati.

To zapuščino bodo na najboljši način na odru Radia Capris predstavili tudi Queen Real Tribute - Symphony, ki imajo za seboj že štiri velike turneje po Braziliji, nastopili pa so tudi na mnogih velikih festivalih po svetu.

55 vrhunskih glasbenikov obljublja preko 2 urni nastop, v katerem bodo odigrali prav vse največje uspešnice legendarnih Queenov.

Posebno pozornost sicer namenjajo scenskemu nastopu. Frontman je oblečen v identične kostume, kot jih je v svojih nastopih imel karizmatični Freddie Mercury, kitarist igra na isti model kitare, ki jo je na nastopih uporabljal Brian May …

Radio Capris bo prve vstopnice v prodajo ponudil v sredo 13. marca. Na voljo bodo na Eventimovih prodajnih mestih in na www.eventim.si.

Sorodni dogodki

Jutri
21
maj
21:00
post
Koncert

Največji Predizpitni Žur S Skupino Tequila

Generation bar&club

🔥 ŠTUDENTJE? POZOR! 🔥 👉 Koledarje ven, rezervirat datum TOREK 21. 5. 2019! ZAKAJ? 🎉 Na NAJVEČJI PREDIZPITNI ŽUR na OBALI prihaja 7 članska Skupina Tequila . Obeta se nam super žur - takšen, kot si ga študentje pred izpitom zaslužite! Prepevali bomo vse znane žurerske hite. Tako Slovenske k ...

Poglej
sob
25
maj
20:00
post
Koncert

Dan Mladosti v Hangarju!

Hangar bar

SEMIPRO Obalna skupina SemiPro ima že dolgo brado. Od preigravanj rock klasik do organizacij SemiPro festivalov je skupino dodobra izpililo, obrusilo, brado nekoliko uredilo in jo postavilo v zrelejše obdobje, kjer z avtorsko glasbo in prenovljeno zasedbo uživa na valovih rocka. Igrajo rock gl ...

Poglej