post-image
1
jan
1:00

Podjetniški Lifestyle: Gradnja Lifestyle businessa

Vinakoper
Šmarska cesta 1, 6000 Koper

»PODJETNIŠKI LIFESTYLE VEČERI«
»Gradnja Lifestyle business, značilnosti in prednosti tega tipa podjetništva.«
Kdaj? 21.3.2019, ob 17.uri
Kje? Hram Vinakoper, Šmarska cesta 1, 6000 Koper


UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske v sodelovanju z Agencijo SPIRIT v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2018 in 2019 »SIO 2018-2019« organizira dogodek, ki je namenjen podjetnikom (inovativnim posameznikom, dijakom, študentom in drugim zainteresiranim), ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti »start up«.
»Lifestyle business? Kaj je to?«
Na tokratnem dogodku, bodo udeleženci izvedeli kakšna je razlika med Start-up podjetjem in Lifestlye podjetjem ter kakšne so prednosti tega tipa podjetništva.
Dogodek je organiziran v sodelovanju z Janom Isakovičem, tokratni gost pa bo Andraž Logar.

Jan Isakovič
V startupih dela od leta 2003. S Storesense je pridobil sredstva VC-jev v Londonu, Cofound.it pa je zbral prek 11 milijonov v kriptovalutah in v treh mesecih zrasel od 5 na 60 ljudi v 5 državah po vsem svetu. Svetuje predvsem na področjih pridobivanja investicij, načinih hitrega tržnega testiranja, gradnje in vodenja teamov.

Andraž Logar
Soustanovitelj podjetja 3FS d.o.o., gorenjske gazele 2017. Podjetje 3FS d.o.o. poleg storitev deluje tudi kot inkubator novih produktov, kot sta denimo Toshl in Iryo, ki sta dobila tudi investiciji tveganega kapitala.
Logar sicer vodi skupino podjetij in se lahko pohvali z najeminentnejšimi globalnimi naročniki kot so Ericsson, Nokia, Outfit7, Microsoft ter prestižnimi nagradami med katerimi izstopa Apple Design Award.

Program dogodka:
17.00 – 17.15 Predstavitev programa SIO 2018 – 2019 in podpornega podjetniškega okolja UIP Univerzitetnega inkubatorja Primorske in Agencije SPIRIT, mag. Andrej Medvedc
17.15 – 18.15 Gradnja Lifestyle business, razlika med start-up in lifestyle business, značilnosti in prednosti tega tipa podjetništva,
Jan Isakovič
18.15 – 19.15 Primer dobre prakse,
Andraž Logar, 3fs d.o.o.
19.15 – 20.00 Vprašanja za predavatelja, mreženje

Število mest je omejeno na največ 20 udeležencev. Vašo prisotnost prosim sporočite na spodnji
e-mail naslov najkasneje do dneva izvedbe dogodka do 12h. V primeru zasedenosti vas bomo obvestili.

Moderator dogodka: Mag. Andrej Medved

Organizator si dopušča pravico zamenjave datuma izvedbe ali vsebine v primeru višje sile.

Dodatna vprašanja nam pošljite na e-naslov: info@uip.si ali lara.pirc@uip.si


Aktivnost poteka v okviru operacije SIO 2018-2019, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov