post-image
27
mar
18:00

Zavozlani svet - Azerbajrdžan: Pravljični večer za otroke in odrasle

Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Verdijeva 2, Koper

Pravljični večer organiziramo v okviru cikla ustvarjalnih krožkov, poimenovanih Kulturna izmenjevalnica.

Pridružite se nam na dogodku, kjer bo Yelena Karimova vas in vaše najmlajše popeljala v pravljični svet Azerbajdžana. Prebirali bomo azerbajdžanske pravljicespoznavali njihovo kulturo in tradicije ter spregovorili o azerbajdžanskih mitih in bajkah.

Vstop je prost.

Zaradi omejenega števila mest prosimo za predhodno prijavo na spletnem obrazcu. Prijavite se lahko do torka, 26. marca 2019.

Dogodek organiziramo v sklopu projekta Središče za medkulturni dialog Koper, ki ga sofinancira Evropska unija iz sredstev Sklada za azil, migracije in vključevanje in Republika Slovenija, naročnik pa je Ministrstvo za notranje zadeve.

Sorodni dogodki

do tor
22
okt
19:30
post
Za otroke

Pravljice za otroke v Hiši sanj

Vabljeni na druženje in pogovor o pravljicah KAJ SO PRAVLJICE? »Pravljica je ena izmed domišljijskih pripovednih zvrsti ljudskega slovstva, ki s svojimi zapleti in razpleti pogosto odseva življenje in mišljenje ljudi tako danes kot v davni preteklosti. V pravljicah velikokrat nastopajo škratje ...

Poglej
do čet
29
avg
20:00
post
Za otroke

Otroški poletni gledališki vrtiljak

Vabljeni na poletne večere za otroke in družine v center Kopra! Z vami bomo: - 4. 7. ob 19.00 (POTEPUH NA OBISKU) - Muzejski trg (Bander bar) - 11. 7. ob 19.00 (GUSAR TONE) - Pristaniška ulica (Kavarna Triglav) - 18. 7. ob 19.00 (JUNAŠKI JELEN) - Gortanov trg (Na stopničkah) - 25. 7. ob 19.00 ...

Poglej