post-image
27
mar
18:00

Zavozlani svet - Azerbajrdžan: Pravljični večer za otroke in odrasle

Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Verdijeva 2, Koper

Pravljični večer organiziramo v okviru cikla ustvarjalnih krožkov, poimenovanih Kulturna izmenjevalnica.

Pridružite se nam na dogodku, kjer bo Yelena Karimova vas in vaše najmlajše popeljala v pravljični svet Azerbajdžana. Prebirali bomo azerbajdžanske pravljicespoznavali njihovo kulturo in tradicije ter spregovorili o azerbajdžanskih mitih in bajkah.

Vstop je prost.

Zaradi omejenega števila mest prosimo za predhodno prijavo na spletnem obrazcu. Prijavite se lahko do torka, 26. marca 2019.

Dogodek organiziramo v sklopu projekta Središče za medkulturni dialog Koper, ki ga sofinancira Evropska unija iz sredstev Sklada za azil, migracije in vključevanje in Republika Slovenija, naročnik pa je Ministrstvo za notranje zadeve.

Sorodni dogodki

tor
23
apr
17:00
post
Za otroke

Zvite živalice

Kdaj in kje bo delavnica? V torek, 23. aprila 2019, od 17.00 do 18.30 v Centru eksperimentov Koper, Kidričeva ul. 17, Koper. Komu je delavnica namenjena? Delavnica je primerna za mlade in otroke od 8 let dalje. O čem bomo govorili? Na ustvarjalnici se bomo poigrali s trakci papirja in jih oblik ...

Poglej
čet
25
apr
17:00
post
Za otroke

Poskusi z jajci

Kdaj in kje bo delavnica? V četrtek, 25. aprila 2019, od 17.00 do 18.00 v Centru eksperimentov Koper, Kidričeva ul. 17, Koper. Komu je delavnica namenjena? Delavnica je primerna za mlade in otroke od 8 let dalje. O čem bomo govorili? Na delavnici bomo raziskovali in opazovali lastnosti jajc. Pr ...

Poglej