post-image
26
mar
16:00

Srečanja z vrhuskimi športniki - Mina Markovič

UŠZP - Univerzitetna športna zveza Primorske
Čevljarska ulica 27, 6000 Koper

Mina v športu počne prav tisto, h čemur nas večina teži v vsakdanjem življenju – kljub vsem oviram najti pravi oprijem, čim prej splezat navzgor in pri tem ne doživeti padcev. Pri temu je Mina v športnem plezanju izjemno uspešna, saj je zabeležila celo vrsto zmag in še več odličnih uvrstitev na tekmah svetovnega pokala, osvojila je naslov evropske prvakinje, se povzpela med dobitnice medalj na svetovnem prvenstvu in bila tudi že proglašena za najboljšo plezalko leta na svetu.
Kako se je Mina zavihtela vse do svetovnega vrha in pri tem uspešno kombinirala treninge, nastope, potovanja ter študijske, pokroviteljske in službene obveznosti, vse to bo moč brezplačno izvedeti v torek, 26. marca, ob 16. uri v pritličju Študentskega centra na Čevljarski ulici v Kopru. Vabljeni!

Sorodni dogodki

do pon
22
apr
15:00
post
Šport

Adria Bike Show 2019

Za vse ljubitelje kolesarstva smo za letošnje velikonočne praznike v Kopru pripravili Adria Bike Show - kolesarski dogodek. Blago mediteransko podnebje in neokrnjene istrske kolesarske trase so kot nalašč za otvoritev letošnje kolesarske sezone. Adria Bike Show je namenjen tako izkušeni ...

Poglej