post-image
28
mar
19:00

Otvoritev razstave francoskega umetnika Vianneya Lefebvre

Hampi bar
Ljubljanska ulica 2b, Koper

V Hampi baru, bomo v sodelovanju z pivovarno Varuh gostili razstavo mladega umetnika Vianney Lefebvre.
Avtor slik je razstavo poimenoval "Starting to climb a new wall", kaj več o avtorju si lahko preberete v naslednjem odstavku:

Vianney Lefebvre se je rodil leta 1984 v Roncqu (Francija) in je učenec Stevana Veljkovica (Lille -Beograd). Kmalu je sodeloval pri različnih skupinskih razstavah in postal privatni učitelj v svojem ateljeju. Spomladi 2017 je zapustil Lille (Francija) in se preselil v Slovenijo. Septembra tega leta je na Ex-temporu Piran 2017 prejel Veliko odkupno nagrado. Leta 2018 je imel več samostojnih razstav, med drugim v Placu Izolanov v Izoli in Galeriji Term Krka v Strunjanu, ter več skupinskih razstav, kot npr. v okviru Obala International Art v Kopru in na International Arts Colony v okviru Festivala Ljubljana. Zdaj živi, dela in poučuje v Svetem Antonu pri Kopru.

Da grla nebodo suha, bodo poskrbeli lokalni pivovarji Varuh z njihovimi točenimi dobrotami, da želodci nebodo prazni pa bomo poskrbeli mi.
Razstava bo na ogled in prodajo vse do 18.04.2019 tako da ste tudi po otvoritvi vsi prou lepo vabljeni na ogled.

Se vidimo :)

Sorodni dogodki

do ned
19
maj
20:00
post
Razstave

SPECULA - Na prelomu upodobitve

Galerija Loža Koper

Sodelujoči avtorji na razstavi: prof. Srečo Dragan, akad. slik. prof. Oto Rimele, akad. slik. mag. Peter Ciuha, akad. slik Izr. prof. dr. Tilen Žbona, akad. slik.   Prostor: Galerija Loža, v kontekstu sodelovanja med Obalnimi Galerijami in Univerzo na Primorskem, vpetost in udejstvovanje ...

Poglej
do tor
23
apr
17:00
post
Razstave

Razstava Jan Palach '69

Pretorska Palača

V Pretorski palači bo od 2. do 23. aprila na ogled razstava Jan Palach 69. S to razstavo se spominjamo 50. obletnice, ko se je 16. januarja 1969 na praškem Venčeslavovem trgu zažgal dvajsetletni študent Jan Palach. Želel je spodbuditi svoje sodržavljane, da bi se uprli začenjajoči se “normali ...

Poglej