post-image
1
jan
1:00

Regata Marinada 2019

Marina v Izoli

Ljubitelji jadranja in adrenalina. Pred vrati je regata Marinada.
Kot že vrsto let, bo tudi letošnjo navtično pomlad zaznamovala regata Marinada 2019, ki predstavlja pomemben navtični dogodek. Odvijal se bo v soboto 18. maja 2019. Zbrali se bomo profesionalni in amaterski jadralski navdušenci. Cilj nam je jasen. Zabava in druženje.

Športno društvo BYC sodeluje z različnimi navtičnimi inštitucijami in vabi jadralke in jadralce, da se pridružijo številnim posadkam na veliki regati. Regatno polje bo šestnajsto leto zapored postavljeno v akvatoriju med Izolo in Portorožem. V sklopu Marinade bo tudi letos regata, v kateri se za pokale potegujejo zdravniki in doktorji medicine (Medicus Cup Regatta). Prav tako pa bo potekal boj za pokal IUS, za katerega se bodo med seboj pomerili pravniki.

Poskrbeli bomo tudi za tiste, ki nimajo potrebnega predznanja ali svoje posadke. Prijavite se lahko po programu za posameznike in jadrate v družbi izkušenih krmarjev.

Čaka vas nepozabno doživetje, kjer bodo združeni adrenalin, dobra družba in zabava. Pridruži se nepozabni enodnevni jadralski avanturi in ujemi cenejšo prijavo do 30. aprila 2019.

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=26gxLCEBMxo

Prijavnica:
https://forms.gle/13aEimPtvyJezzJA8

Razpis regate:
http://www.byc.si/resources/file/Marinada/Razpis%20Marinada19.pdf

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov