post-image
20
apr
10:00

Velika noč @Planet Koper

Planet Koper
Ankaranska 2, 6000 Koper

Planet Koper že utripa v znamenju pomladi in velike noči!

V soboto, 20. aprila 2019, vas med 10. in 13. uro vas vabimo, da obiščete velikonočni dogodek, ki bo ponujal številne velikonočne ugodnosti in pester spremljevalni program.

Velikonočna razstava Planeta Koper ponuja vpogled v izjemno delo priznanih slovenskih umetnikov, ki so ustvarili unikatne in zares posebne ter redko videne velikonočne izdelke, Nevenka Brajdič Grušovnik pa bo poskrbela za zanimivo delavnico, kjer se boste lahko tudi sami preizkusili v izdelavi pristnih belokranjskih pisanic.

Za najmlajše smo pripravili zabavno delavnico, kjer bodo ustvarjali izvirne velikonočne izdelke, pri čemer jim bo pomagal nepogrešljivi velikonočni zajček.

Planet Koper vam želi vesele velikonočne praznike!

Sorodni dogodki

pet
24
maj
17:00
post
Prireditve

Dan zdravja in Street Energy Week 2019

Taverna Koper

24 & 25 maj 2019 Koper - Capodistria VSE BREZPLAČNO !!! Pravo družinsko doživetje na odprtem. Prireditev je izobraževalno-družabne in sejemske narave. Častni gost: PIKA NOGAVIČKA Tematika: EKOLOGIJA - Slogan Staro ni za v šaro! Kaj ponuja prireditev? Sejem na odprtem. Izobraževalni p ...

Poglej
pet
31
maj
19:00
post
Prireditve

17. Praznik oljk, vina in rib in Festival Zlate oljčne vejice

Manziolijev trg

V poletno turistično sezono v Izoli vstopamo s prireditvijo, ki je poznana predvsem med ljubitelji mediteranske kulinarike. V ozkih ulicah mestnega jedra se sredi junija predstavijo lokalni pridelovalci: na posameznih stojnicah lahko poizkusite ali kupite domače vino, olivno olje in druge kulin ...

Poglej
pet
31
maj
21:00
post
Prireditve

Šagra Prade 2019

Prade

### ŠAGRA PRADE 2019 ### - Petek 31.5......MAMBO KINGS - Sobota 1.6....... DJ VUKI in NE ME JUGAT  Vabljeni!

Poglej