post-image
20
apr
20:30

Kiwi Flash, Macbeth, Sick breed

CMK Bar
Gregorčičeva ulica 4, 6000 Koper

Sobota 20.4. Center mladih Koper
Punk-Indie-Rock večer s tremi mladimi nadobudnimi skupinami iz Ljubljane

Kiwi Flash

Vse se je začelo z akustičnim istoimenskim bandom, ki je bil osnovan na akustičnih inštrumentih. Ustvarila sta ga Rok in Aljaž, zaradi primanjkovanja časa in denarja pa se band ni razvijal. Nato se jima je priključil Jure, ki je v band prinesel novo zagnanost in s svojimi izkušnjami pomagal pri razvijanju in ustvarjanju. Po nekaj mesecih so našli še Ano, ki je skupini dodala še češnjo na smetano.
Sedaj, po enem letu koncertiranja si skupaj utirajo pot in iščejo ter ustvarjajo nove dimenzije glasbe, saj se stili vsakega posameznika tvorijo v čudovito celoto, kot je še niste slišali.

Člani skupine
Aljaž Pečak - kitara&vokal,
Rok Mlinar - kitara,
Jure Vukina - bas&vokal,
Ana Toličič - bobni

Macbeth - band

Macbeth je dijaški bend, ki sta ga sredi leta 2018 sestavila člana razpadle pop-punk skupine Out of Reach, ki si je kilometrino nabirala po srednjih šolah, in pa verjetno edina dijaka Poljanske gimnazije, ki se ne ukvarjata s trapom. Njihova muzika je preplet indie rocka, bluesa in punka skozi slovenska, angleška in hrvaška besedila.

Jan Majetič in Benjamin Virk si delita mesto vokalista in kitarista, slednji kdaj pa kdaj zaigra tudi na klaviature, za ritem na bobnih skrbi Nadja Debeljak, udarne ritme pa s svojimi funky bas lini poživi Ela Božič. Jan Majetič je na koncertu benda Hamo & Tribute 2 Love vzpostavil očesni stik s kitaristom, zato Macbeth misli, da so v slovenski glasbeni sceni že domači.


SickBreed

Trije pobi k igrajo severnobalkansko naradnozabavno glasbo z raznolikimi instrumenti. Smo tut mladi, nasploh lepga videza in zelo zanimivi. Ukvarjamo se z raznovrstnimi izvenšolskimi dejavnostmi npr. Golf, tenis, nabiranje raznolikih začimb, kolobarjenje, gojenje korenja... Radi imamo ženske s kmetije kajti one najbolje delajo maslo z močnimi kmečkimi rokami. Ampak navsezadnje smo le lepi, delavni, zanesljivi, za ožent fantiči iz majhnega mesteca ljubljana in njenega okrožja.

SickBreed smo, tričlanski band iz Ljubljane, ki igra ''Post Punk''. Naši začetki segajo v leto 2014, band pa se je zares začel 2016. Zdaj naš band sestavljajo vokalist in kitarist Maks Drobež, basist Leon Samotorčan in bobnar Andraž Leben.

Facebook: https://www.facebook.com/SickBreedband/?fref=ts Sound Cloud: https://soundcloud.com/user-536338765 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSdXfvnYcMI7ON4cKXgcjCAVstopnina: 5€

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov