post-image
17
maj
21:00

Second chance blown

Hangar bar
Izola

Obalni elektro rokerji Second chance blown smo izdali svoj drugi dolgometražni album z naslovom 'Dewy clothes on shapes long gone'. Zvok zasedbe se je v zadnjih letih nekoliko spremenil, lahko bi rekli dopolnil, iz industrijsko elektronskega trušča smo se potegnili v nekoliko bolj kitarske vode, a osnova je vedno enaka, umazana sintetika in kontrolirani hrup v kvazi pop formi.

Album 'Dewy clothes on shapes long gone' je v našem domačem studiu v Izoli nastajal dobro leto. Posneli, miksali, producirali, grafično oblikovali in izdali smo ga v duhu in prepričanju v DIY etiko. Izšel je v dvojnem formatu, virtualnem, kot digitalni download, in fizičnem, kot vinilna plošča.

Sorodni dogodki

Jutri
21
maj
22:00
post
Glasba

Famnit&PEF Predizpitni Karaoke Party

Bellavita Bar

Študentska sveta FAMNIT-a in PEF-a vam tokrat spet pripravljata nekoliko drugačno vrsto študentske zabave, kjer boste glavni nastopajoči tisti, ki premorete vsaj kanček pevskega talenta in veliko poguma. Tokrat bo tradicionalni Predizpitni Karaoke Party ponovno v Bellavita Bar Koper :D Da se ...

Poglej
čet
23
maj
20:00
post
Glasba

Zaključni koncert Amabile z muzejem

DPG zaključuje sezono s priznanimi saksofonistom Vaskom Atanasovskem, ki se bo predstavi koprski publiki z avtorskimi deli. Spremljal ga bo Rezidenčni godalni ansambel DPG.

Poglej