post-image
1
jan
1:00

It's SHOW time: Plesna predstava Zen ART dance

Zadružni dom Bertoki

'' Vse v obstoju je ritem, posluh in predanost...''

Ples je zelo pomemben del življenja, saj ga lahko uprizorimo skozi najrazličnejše načine, v vsakem trenutku. Čustva so velik vzvod za nastanek posamezne plesne izvedbe, izkušnje v življenju nas oblikujejo na vse načine, skozi katere se kasneje izražamo kot posamezniki. Obstaja paleta barv vseh emocij in obdobij s katerimi smo tekom življenja povezani. Le ti nas izoblikujejo in naredijo osebo, ki nam je namenjena biti.
V tej predstavi bomo skozi ples poskušali prikazati ravno to, kar smo kot posamezniki in skupina v življenju skupaj presegli / dosegli oz. prefiltrirali skozi ples. Obudili bomo najrazličnejše občutke, tako stare kot nove, tako skrite kot izražene, skozi zbirko pesmi, katere verjamemo, da bodo tudi vas popeljale v drug svet.

Vabljeni vsi ljubitelji kulture in športa, da si zaključno predstavo članov plesne šole Zen ART dance, pod vodstvom Sabrine Huskić in Grege Kunaverja, pridete ogledali 19.6.2019 ob 18h v Zadružni dom Bertoki. Za popestritev predstave bo poskrbel naš najljubši voditelj Jan De Mike. :)

Po predstavi bo sledila manjša pogostitev in predstavitev novega projekta, ki bo sledil v prihajajoči sezoni. Takoj za tem pa bomo nazdravili na vse nas! :D

Mi že komaj čakamo ♥ ;)


Plesni pozdrav!

Ekipa,
KŠD Zen ART / Zen ART dance

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov