post-image
30
jul
20:00

The Celestial Turkey

Hangar bar

The Celestial Turkey potujejo med eterično lepoto in občutki blaženosti vse do neusmiljenega zločina in uničenja. Njuna glavna akterja sta Stefan Lievestro in Elvis Homan. Stefan je izkušen glasbenik in je igral že z slavnimi zvezdami kot so Nat Adderley, Bob Berg, Dee Dee Bridgewater, Philip Catherine, Freddie Hubbard, Pat Metheny in Gregory Porter. Stefan pa je bobnar slovenskega porekla, ki študira in dela v Rotterdamu, kjer je leta 2017 diplomiral na Univerzi za umetnost Codarts. Je član benda Quartzite 4tet, ki je prišel med finaliste Erasmus Jazz Prijs 2016.

Elvis Homan – Bobni / Elektronika / Kompozicije
Stefan Lievestro – Akustični bass / Elektronika / Kompozicije

Sorodni dogodki

Jutri
17
nov
18:00
post
Koncert

Perpetuum Jazzile in Nina Pušlar ● Arena Bonifika

Nedelja, 17. november 2019, ob 18. uri | Vstopnice so naprodaj na prodajnih mestih Eventim SI in Petrol Ticket . Nadaljujemo s praznovanji sedemdesetletnice obstoja Radia Koper! K nam prihaja Perpetuum Jazzile - ena najboljših vokalnih zasedb pri nas in na tujem. Posebna gostja večera bo ...

Poglej
sre
20
nov
19:30
Koncert

Simfonic voices: "Kako kratek je ta čas"

Večer zborovskih del Lojzeta Lebiča Antološki pregled zborovskih del Lojzeta Lebiča kot enega vodilnih slovenskih skladateljev Zbor Slovenske filharmonije Dirigentka: Jerica Bukovec Vstop prost! Lepo vabljeni.

Poglej