post-image
15
jul
15:00

Španski jezikovni tabor

Mladinski EPI center

Jezikovni tabor je najbolj ql stvar za preživljanje poletnega časa in učenje tujega jezika!

Če se strinjaš z zgornjo trditvijo, potem se nam le pridruži na Nefiks španskem jezikovnem taboru (ali na obeh), ter v dobri družbi osveži svoje jezikovne spretnosti.

Udeležba na aktivnostih/delavnicah je za mlade do 30. leta povsem BREZPLAČNA; udeleženci krijejo le stroške bivanja, ki znašajo 20€/dan.
V primeru, da imate lastno nastanitev, je za vas udeležba v celoti brezplačna.

Tabori so namenjeni mladim do 29. leta, ki vedo, da v življenju ni potrebno znanje pridevniške sklanjatve, ampak kako vprašati za pot in naročiti večerjo.

Na taboru bomo nadgradili naše konverzacijske sposobnosti, spoznali špansko kulturo, in se nauči, kako lahko s pomočjo svojih telefonov ustvarimo pravo špansko telenovelo.

Pri učenju nam bodo pomagali: Javi in David, rojena govorca iz Španije, Zala izkušena vodja španskega jezikovnega kluba in drugi.

Obvezna prijava https://app.nefiks.si/activity/1260

Projekt je financirani s strani URSM.
Projekt podpira ESE.

Sorodni dogodki

tor
22
okt
17:00
post
Delavnice

ABC izdelovanja mila – delavnice sodobne naravne kozmetike

Delavnica je namenjena vsem, ki bi se radi naučili izdelovati milo in predvsem pridobiti ustrezna znanja za popolnoma samostojno formuliranje receptov glede na lastne želje in potrebe. Primerna je za začetnike in tudi za vse tiste, ki so se že preizkusili v izdelovanju mila. Za milo bomo upora ...

Poglej